"Mihawk'ta haki yoq, haqisiz en iyi qilic teqnii ogrenmis baq , konu qapandi"
Stephen Paul sağolsun bana Japonca öğretti olmasa ne yapardım ben ahh ahh. - Eiichiro Oda.
"Mihawk'ta haki yoq, haqisiz en iyi qilic teqnii ogrenmis baq , konu qapandi"
Stephen Paul sağolsun bana Japonca öğretti olmasa ne yapardım ben ahh ahh. - Eiichiro Oda.
O oluşum croco ve mihawksız schibukai oldu eğer mihawk ile imparator olsaydı sadece mihawk gelirdi crocodile gelmezdi.Demek ki neymiş mihawk tek başına imparator etmiyormuşO oluşumun Croco ya da Buggy'nin gücüyle imparator olduğunu düşünebiliyor musunuz?
Alakaya maydonoz gel bize bazı bazı.O oluşum croco ve mihawksız schibukai oldu eğer mihawk ile imparator olsaydı sadece mihawk gelirdi crocodile gelmezdi.Demek ki neymiş mihawk tek başına imparator etmiyormuş
Mihawk'ın tek eksiği organizasyondu, o tamamlanmış oldu.O oluşum croco ve mihawksız schibukai oldu eğer mihawk ile imparator olsaydı sadece mihawk gelirdi crocodile gelmezdi.Demek ki neymiş mihawk tek başına imparator etmiyormuş
O oluşumun Croco ya da Buggy'nin gücüyle imparator olduğunu düşünebiliyor musunuz?
Mihawk'in gücüyle mi olmuş?O oluşumun Croco ya da Buggy'nin gücüyle imparator olduğunu düşünebiliyor musunuz?
Çok açık yazmışım oraya, soru sormak yerine sorduğun soruya cevap ver.Mihawk'in gücüyle mi olmuş?
Eee tut bakalım bi yerinden neresi elinde kalıyor söyle.Aksini ispat edeceğin bir şey var mı? Mangada bu adam croco ve mihawksız schibukai olmadı mı? Mihawk tek başınayken yonkou olsaydı mihawkı yonkou ilan ederlerdi schibukailikten atılınca.Edildi mi? Kimin neyi elinde kaldığı belli oluyor gerçekler ortada.Alakaya maydonoz gel bize bazı bazı.
Nerden tutsan elinde kalacak bir yorum.