Yada yeni icatlarının gücünü gösterecekler mihawkı bile yakaladık deyipDenizci filosunu kesmesini Mihawk hakkında bilgi vermek için kullanacak.
Şu kadar gemimizi batırdı, başına ödül koyduk vs. Birkaç bölüm sonra görürüz zaten.
Yada yeni icatlarının gücünü gösterecekler mihawkı bile yakaladık deyipDenizci filosunu kesmesini Mihawk hakkında bilgi vermek için kullanacak.
Şu kadar gemimizi batırdı, başına ödül koyduk vs. Birkaç bölüm sonra görürüz zaten.
Prime Rayi çok abartıyorsunŞimdiki Ray, Oden, Kizaru desen neyse de Prime Ray, Oden ve Kizaru'yu pek ciddiye almaz gibi. Bence yaşlı halide ciddiye almadı da neyse..
Öyle olsa yine iyi ben kendini duşa kapatıp saatlerce ağlamasından korkuyorumE.Oda taşlama konusundan çıkmaz gibi geliyor. :dd.d
Çünkü tayfa Raftel'e gitmeden önce hedeflerine ulaşmış olacak bence.En azından çoğu ulaşmış olacak.Zoro'da Raftel'den önce Deiku olacak.Nasıl misyonu kalmıyorZoro'nun?Bu adam Luffy'i Kk yapacağına dair yemin etti.Şuan en önemli hedefi bu zaten.Deiku olduktan sonra gayette misyonu kalıyor.Ayrıca Mihawk'ın son düşman olması pek çok açıdan mantıksız.İlk mantıksızlık dediğim gibi Raftel'den sonra Zoro'nun hayaline ulaşıcak olması.2. olarak Shanks ve tayfası muhtemelen ölecekken,Luffy Teach'i indirirken ve hükümet yıkılırken bu adama kimse bulaşmayacak mı? Serinin sonuna kadar ıssız bir adada şarap içmeyecek herhalde bu Mihawk.İllaki serinin sonundan önce bir yerde dahil olacak olaylara.Çok büyük ihtimalle kankası Shanks ile birlikte işlenecek.İşlendiğinde de ya Shiryu bunun fişini çekecek ya Zoro.3.olarakta kurgu mantıksızlığı olur.Eğer bu adam sizin dediğiniz gibi Kaido'ya denk falansa seride yalnızca Zoro için var olması saçma oluyor.İllaki bir hikayesi vardır kendine ait. 1000 bölüm seride olup sonunda 5 bölüm Zoro ile dövüşüp yenilmesi saçma sapan bir karakter haline getirir Mihawk'ı.Oda'nın böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.Nereden biliyorsun, son düşman olmayacağını? Shiryu K. Haki odaklı birine benziyor, orada kendini geliştirecek Zoro. Sonra hükümet karşılaşmasında veya öncesinde Mihawk ile kapışacak. Bu adam DEiKU olduktan sonra, hala birileriyle çarpışması mantıksız olur, misyonu kalmıyor.
Hakisinin artmasını, içkiye nasıl bağladın yauv? Adam vitesi artırmış biraz, abanmamam lazım diyor zaten, ölür mölür şimdi. O Roger ve Garp muhabbeti nerede geçiyor?Kaido içkisini de içti haki artırıyor. Reyiz çok fena yenecek bunu. Bahaneniz yok yenilirse.
Kaido böyle en son Roger ve Garp'a karşı iken gülmüş.
Ben Kaido'ya denk demiyorum.Çünkü tayfa Raftel'e gitmeden önce hedeflerine ulaşmış olacak bence.En azından çoğu ulaşmış olacak.Zoro'da Raftel'den önce Deiku olacak.Nasıl misyonu kalmıyorZoro'nun?Bu adam Luffy'i Kk yapacağına dair yemin etti.Şuan en önemli hedefi bu zaten.Deiku olduktan sonra gayette misyonu kalıyor.Ayrıca Mihawk'ın son düşman olması pek çok açıdan mantıksız.İlk mantıksızlık dediğim gibi Raftel'den sonra Zoro'nun hayaline ulaşıcak olması.2. olarak Shanks ve tayfası muhtemelen ölecekken,Luffy Teach'i indirirken ve hükümet yıkılırken bu adama kimse bulaşmayacak mı? Serinin sonuna kadar ıssız bir adada şarap içmeyecek herhalde bu Mihawk.İllaki serinin sonundan önce bir yerde dahil olacak olaylara.Çok büyük ihtimalle kankası Shanks ile birlikte işlenecek.İşlendiğinde de ya Shiryu bunun fişini çekecek ya Zoro.3.olarakta kurgu mantıksızlığı olur.Eğer bu adam sizin dediğiniz gibi Kaido'ya denk falansa seride yalnızca Zoro için var olması saçma oluyor.İllaki bir hikayesi vardır kendine ait. 1000 bölüm seride olup sonunda 5 bölüm Zoro ile dövüşüp yenilmesi saçma sapan bir karakter haline getirir Mihawk'ı.Oda'nın böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.
Hangi seviyede görüyorsun peki?Ben Kaido'ya denk demiyorum.
Shanks seviyesi. Kaido ve Shanks eşit değiller.Hangi seviyede görüyorsun peki?
Yinede yonkou diyorsun.Ben Sakazuki seviyesi olarak görüyorum.Daha güçlü olması için bir neden yok çünkü.Shanks seviyesi. Kaido ve Shanks eşit değiller.