Bizde totem olmaz, Elhamdülillah.
Bizde totem olmaz, Elhamdülillah.
Sen Croco'nun her sözünü biliyorsundur muhtemel.Yok öyle bir şey.
Bir şeyler uydurup Mihawk övme peşinde misiniz hala?
Dediğin sahne şu, Mangada da atarım istersen.
Nereden biliyorsun, son düşman olmayacağını? Shiryu K. Haki odaklı birine benziyor, orada kendini geliştirecek Zoro. Sonra hükümet karşılaşmasında veya öncesinde Mihawk ile kapışacak. Bu adam DEiKU olduktan sonra, hala birileriyle çarpışması mantıksız olur, misyonu kalmıyor.Kaido'ya denk veya ondan güçlü olması imkansız olan kişi.Zoro'nun anca seri sonunda ulaşabileceği seviyeye Mihawk sahip olamaz.Çünkü Zoro Mihawk ile dövüşse bile son düşmanı olmayacak.Ya Shiryu ya da hükümetten biri son düşmanı olacaktır.Mihawk Kaido'dan güçlü olsa Zoro daha son düşmanından önce yonkou gücünde olur.Bu da baya imkansız bir şey.
Onun değil seride pek çok kişinin önemli noktalarda ki sözlerini bilirim.Sen Croco'nun her sözünü biliyorsundur muhtemel.
Daha yeni, filo vs one yaptı adam.Hahahha olum yorumlarınıza gülüyorum daha ne istiyorsunuz?
Tartışma çıkmıyor ki, konuyu ana sayfaya getirip duruyor bazıları durmadan...
Hala hiakye anlatımındasınız Mihawk konusunda icraat var mı? Yok, sıfır. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyonuz.
Luffy'de, "kanka ben de bi koşu KK olup geliyorum" der zaten.Zoro arc sonu Luffy'den izin istiyormuş bir işim var halletmem gereken diyip Mihawk'ı yenip gelecem diyormus
Adam Shanks seviyesi çıkınca, otomatikmen Amiral seviyesini aşıyor la. Amiral seviyesine yakın çıkacaktır demen, sanki Shanks Amiral seviyesinden düşükmüş gibi bir ima olmuş.Amiral ile Yonkoular arasında farkın az olduğunu düşünen birisi olarak. Ya Shanks seviyesi çıkacaktır ya da amiral seviyesine yakın çıkacaktır. Onun dışındaki durumları pek olası görmüyorum.
1.ihtimal
Yonkou-Mihawk -100
Amiraller -99
2.ihtimal
Yonkou -100
Amiraller -99
Mihawk -98