@Sir CrocodileD: Hey, Oda! In all of these fight scenes, why doesn't anybody go for the men's groins? Doesn't that seem like the quickest path to victory? P.N. Eldest of the Asada Siblings.
O: True, that is a vital area. Just imagine legends among men--Whitebeard, Shanks, Mihawk--staring each other down, bearing their weighty ideals...and trying to whack each other in the balls! IS THAT THE KIND OF MANGA YOU WANT TO READ?!
En güçlü beşinci korsan anketine de atmıştım bunu. Sbs’de sorulan bi soru ve Oda’nın verdiği cevap. Efsanevi insanları düşünürken adamın aklına wb, shanks ve mihawk gelmiş onları sıralamış.
Mangaka’nın “legends among men” dediği grubun yanına vista, crocodile koyabiliyorsanız diyecek lafım yok. Luffy’nin buddha formundaki sengoku’yu tankladığı savaştı bu.
Sbs'den. Soru aptalca, cevap da geyik. Ancak verdiği örnekte Mihawk'ı kimlerle anıyor bir bak.
Hikaye anlatımı hakkında birşeyler izleyin ya da okuyun arkadaşlar. Cidden aşırı saçmalıyorsunuz bazen. Mangada gösterilen neyse onu konuşuyorum diye savunmaya geçiyorsunuz sonra.
Şu an Mihawk güç olarak kıyas kabul etmeyecek kadar geride olsa Shanks'tan, mangada ve sbs'de sürekli vurgulanmazdı bu ikili. Hala işlenmeyen, beraber anılan ve üstüne üst düzey ünvanı olan iki kişi bunlar. Bana gelip Moria da Kaido'yla anıldı demeyin sonra.
Mihawk, Shanks'ın olduğu adaya geldiğinde kiminle muhattap oluyor? Neden düellonun sözü dahi geçiyor sanıyorsunuz? En son kaç yıl önce düello ettikleri umrumda değil, o sahnenin çizilmesinin okuyucuya aktarılmak istenen fikir açısından önemi var. WB'nin bahsetmesinin de öyle.
Zoro'nun hala gerisinde olduğu biri Mihawk. Amiralden aşağı bekleyen ağır saçmalıyordur şu saatten sonra.
Eklemeyi unutmuşum. Son bölümde güçlü kılıçların, onları haketmeyen birinde olamayacağını anladık. Mihawk'ın elindeki kılıç, serinin efsanelerinin sahip olduğu kılıçlarla aynı seviye. Onaylanmış olanlar: Roger'ın kılıcı Ace ve WB'nin Murakumogiri'si en iyi 12'lik. Shanks'ın kılıcı da 12'dendir büyük ihtimalle.
En iyi 12 kılıçtan birini hak ettiysen, hangi ligde olduğun belli.
Son düzenleme: