Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi yoksa gelmemiş diyoruz işte konuda da bu yazıyor. Geldiğine dair bir şey görmezsek gelmememiş kabul ediyorduk iddaalar bile bu şekilde yapıldı. Geldiyse zaten gösterilir gelmediyse ''Mihawk bu adaya hiç gelmedi'' yazacak hali yok Mangaka'nın...

''Kılıç ustası diyarı'' olan bir memleket burası. Ace'den tut kılıç ustası Zoro'ya kadar rol biçilmiş. Kılıç ustalığında ''En iyi'' ünvanı olan kişiye mi rol biçilmeyecekti. Dediğim gibi gelmeme olayı aşırı saçma şu noktada. Gelseydi ve kendisini görseydi ''Burada ilgimi çeken bir şey yok'' gibisinden gerçekten katılırdım size. Derdim ki ''Adam gelmiş ama kılıç ustası diyarından eser kalmamış, bir kaç kılıç ustası dışında düzgün kimse yok'' vb. diye konuşurduk. Fakat Akainu bile çekinerek bakıyor ülkeye, dışarıdan gayet tehlikeli olarak görülen bir yerden bahsediyoruz bunu unutmayalım.
En azından Croco gibi cinsiyet değiştirmemiş, erkek gibi adasında keyif çattığı için gitmemiş.

Bu saçmalığı savunan bir kaç kişi kaldı, tebrik ediyorum.

Aynen babunlara bakıcılık yapan Mihawk Wano'yı küçümseyip gitmemiş... :S
Yav ne alaka yav. Babunlara bakıcılık yapmıyor ki, getir götürde kullanıyor onları. Hem antrenman yapılmak için birebir bu arkadaşlar. Senin kum adam gibi bir köşeye çekilip puro içmiyor en azından, kendini sürekli geliştiriyor Reis.

Ayrıca saçmalık demen, senin görüşün. Oda'ya sorsak bile mantıklı yönden bakar bu soruya. İleride göreceksin zaten, o zaman da saçmalık diyebilecek misin bakalım.

çöpedile

Lan Mihawk neden wanoya gitsin :D Wanodaki en iyi samuray odendi. O dönemde de mihawk shanks gibi bir çocuktu. Mihawk zaten wanonun kapasitesini biliyor. Kaldıki yetişkin olduğu dönemde de kaido çökmüş son 20 yıldır orada :D Gidip tek başına kaidoyu mu indirecek? Kaido zaten ezmiş geçmiş wanoyu. Herkesi sindirmiş güçlü samuray mı kalmış da gelip meydan okusun :D Shanksi tanıyan mihawk, wanonun akıbetini mutlaka biliyordur. Ha gitmiş de olabilir gizli bir şekilde dolanmıştır. Kendine denk kılıç ustası da bulamayınca dönmüştür. Ne abarttınız wanoya gitti mi gitmedi mi alla alla :D

Şelaleyi nasıl geçecek o kayıkla onu söyle sen. Kaç yıldır dünyaya kapalı şekilde gösterilen bir yere bu adam nasıl gitsin. Denizciler bile gitmemiş.
Ace sandalıyla nasıl geçmişse o şekil. Ace sandalla NW'den GL'ye gidiyor bunun onunla ne alakası var?
Gelmek isteseydi emin ol gelirdi. Hala şelale falan diyorsunuz ya. :D

Kum adam puro içerek Mihawk'a neler diyordu MF de ince bir hatırlatma yapayım mı sana? Pru diyor hala, gelişiyor diyor. :S
Babunlarla dövüşerek mi gelişiyor? :D

Azcık seriye bakarak düşünsen saçma olduğunu anlarsın zaten Croc'un o teorisinin. Ben yazmaktan sıkıldım siz anlamamaktan sıkılmadınız. 24 yaşında Roger'ın idam platformunda Shichibukai olarak gelen bir Crocodile var. Bu karakter bu noktada kadındı sonradan erkek oldu diye saçma teoriler var. Buna saçma demeyeceğiz de neye diyeceğiz? :D
Crocodile'ın öğrenmesini istemediği şey ne ise bunu kimse bilmiyor. Roger'ın idam platformunda Shichibukai olan biri sonradan erkek olsa bunu kimse bilmez değil mi senin mantığına göre? :D

Ace sandalıyla nasıl geçmişse o şekil. Ace sandalla NW'den GL'ye gidiyor bunun onunla ne alakası var?

Kum adam puro içerek Mihawk'a neler diyordu MF de ince bir hatırlatma yapayım mı sana? Pru diyor hala, gelişiyor diyor. :S

Azcık seriye bakarak düşünsen saçma olduğunu anlarsın zaten Croc'un o teorisinin. Ben yazmaktan sıkıldım siz anlamamaktan sıkılmadınız. 24 yaşında Roger'ın idam platformunda Shichibukai olarak gelen bir Crocodile var. Bu karakter bu noktada kadındı sonradan erkek oldu diye saçma teoriler var. Buna saçma demeyeceğiz de neye diyeceğiz? :D
Crocodile'ın öğrenmesini istemediği şey ne ise bunu kimse bilmiyor. Roger'ın idam platformunda Shichibukai olan biri sonradan erkek olsa bunu kimse bilmez değil mi senin mantığına göre? :D
Nereden biliyorsun idam platformunda kadın olduğunu? Belki ünlü olmadan evvel kadındı? Teoriyi çürütmek için saçma sapan savlar ortaya atıyorsun.

Ayrıca kum adam, WB, Dofy, Sengoku, Akainu'ya da laf söylüyor. Ağzı laf yapıyor işte, Luffy elinde suyla gelince purosunu söndürüyor ama.

BM ve tayfası bile koca gemiyle alabora filan oluyor, sandal olayını bilerek mizah amaçlı filan söylemiyorum :D Ha Ace nasıl gitmiş harbiden iyi soru. Ama o zamanlar onun normal bir gemisi vardır çünkü tayfası ile birlikte gidiyor bildiğin. Yani Ace tek başına sandalla Wanoya çıkmış olsa haklısın ama tayfası da var. GL'yi de abartmaya gerek yok oraya gitmek için farklı yollar da var diye biliyorum. Bizimkiler zor yolu seçiyordu sadece.

Nereden biliyorsun idam platformunda kadın olduğunu? Belki ünlü olmadan evvel kadındı? Teoriyi çürütmek için saçma sapan savlar ortaya atıyorsun.

Ayrıca kum adam, WB, Dofy, Sengoku, Akainu'ya da laf söylüyor. Ağzı laf yapıyor işte, Luffy elinde suyla gelince purosunu söndürüyor ama.
Ivankov onu çaylak olduğu zamanlardan tanıyorum diyor. Hala çürütmek için savlar falan diyorsun boş boş git bak ilk önce. Nasıl Süpernovaları gördük biz o tarz zamanlardan yani. Hatta Rayleigh de bundan bahsediyor.

Bunun yanında şu sahne...
Yani bunlar 1 günde ortaya çıkmıyor. Nasıl Law çaylakken Shichibukai oluyor, Ace yine aynı şekilde teklif gelince reddediyor vb.
Crocodile da Ivankov ile çaylak bir korsanken karşılaşıyor. Öyle ki orada idam platformunda arkası dönük gösterilme sebebi o düşünceyi okuyucuya inandırmak. Fakat biraz dikkatli baktığında bunun farklı bir yere dikkat çekme üzerine olduğunu anlamak zor değil. Öyle ki Crocodile için Mangaka ''20'li yaşlarının başında Shichibukai oldu'' diyor. Roger'ın idamı sırasında arkası dönük halde ise 24 yaşında bu adam.

Crocodile'ın kimsenin bilmemesini istediği olay çok farklı ve okuyucuyu şaşırtan bir şey çıkacak.

BM ve tayfası bile koca gemiyle alabora filan oluyor, sandal olayını bilerek mizah amaçlı filan söylemiyorum :D Ha Ace nasıl gitmiş harbiden iyi soru. Ama o zamanlar onun normal bir gemisi vardır çünkü tayfası ile birlikte gidiyor bildiğin. Yani Ace tek başına sandalla Wanoya çıkmış olsa haklısın ama tayfası da var. GL'yi de abartmaya gerek yok oraya gitmek için farklı yollar da var diye biliyorum. Bizimkiler zor yolu seçiyordu sadece.
Bu gemi olayı tamamen alaksız bir düşünce. Ace tek başına olduğunda sandalı alıyor devam ediyor çünkü tek. Napacak? Koca gemiyi alıp tek sürerek yolculuk mu yapacak? Bunlar bu tip karakterler için ufak meseleler. Mihawk da tek başına ne yapsın BM'nin gemisi kadar kendine gemi yaptırıp bunu mu sürsün saçma sapan tek başına? Onun olayı da o işte. Yani Mihawk gelse oraya her türlü gelirdi emin ol. BM olayıyla bunu karıştırma, Kaido BM'ye neler diyor Den Den Mushi'den bu noktada daha önce. Mihawk'ın gelişinden bile haberleri olmaz orada ki kişilerin bir noktada nasıl Ace'in gelişinden kimsenin haberi olmuyorsa. Wano'ya Drake'ler, Apoo'lar, nice nice kişiler gidiyor. Amiral bile gelmek istiyor falan Akainu git dese gidecek, siz sandal muhabbeti yapıyorsunuz. :D

O dönemde de mihawk shanks gibi bir çocuktu
Wanoya hiç gitmediyse tek sebebi bu. Wano efsane samurayların yaşadığı bir mekanken Mihawk çocuktu. Adam kılıç ustası olduğu dönem ülkenin tamamına Kaido çökmüş, adaya giriş zaten aşırı derecede zor. Bu adamın tayfası yok bir şeyi yok, Wano samuraylarıyla iki kılıç tokuşturayım diye (Büyük ihtimalle dış dünya samurayların Kaidoya biat ettiğine inanıyordur, aksi söylendiyse unuttum.) tek başına Yonkou tayfasına kafa mı tutacak? Kaldı ki Kaido sürekli güçlü rakipleri esir alıp tayfasına katmaya çalışıyor, Mihawkı o adadan çıkartmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık