Sen şimdi Akainu vs Mihawk'ı mihawk win mi diyon ne diyon çözemedim.Amiral seviyesi büyütülecek bir seviye değil yeni dünyada. Sen de biliyorsun. Şahin Göz amiral falan dinlemez. Keser geçer
![]()

Sen şimdi Akainu vs Mihawk'ı mihawk win mi diyon ne diyon çözemedim.Amiral seviyesi büyütülecek bir seviye değil yeni dünyada. Sen de biliyorsun. Şahin Göz amiral falan dinlemez. Keser geçer
![]()
Öyle diyor, Mihawk denk Shanks diyor hatta Mihawk bir tık önde de olabilir.Sen şimdi Akainu vs Mihawk'ı mihawk win mi diyon ne diyon çözemedim.![]()
Akainu Mihawk'a rakip değil. Mum parçalarına ayırıp şatosuna diker reyiz.Sen şimdi Akainu vs Mihawk'ı mihawk win mi diyon ne diyon çözemedim.![]()
Mihawk 2 atar diye düşünüyor bile olabilir. :S Net konuşmayayım şimdi. :/Sen şimdi Akainu vs Mihawk'ı mihawk win mi diyon ne diyon çözemedim.![]()
Peki Oyaji vs Mihawk ne olur. Ona ne diyon. Kayıtlara geçsin diye soruyom.
Hay hay efenim. Mihawk=Shanks ise Mf'deki Oyaji'yi Shanks yenerdi. Dolayısıyla Mihawk da yenerdiPeki Oyaji vs Mihawk ne olur. Ona ne diyon. Kayıtlara geçsin diye soruyom.
Sorularım bu kadar teşekkürler.Hay hay efenim. Mihawk=Shanks ise Mf'deki Oyaji'yi Shanks yenerdi. Dolayısıyla Mihawk da yenerdi![]()
Rica ederim kardeşim.Sorularım bu kadar teşekkürler.