Sen şimdi Akainu vs Mihawk'ı mihawk win mi diyon ne diyon çözemedim.Amiral seviyesi büyütülecek bir seviye değil yeni dünyada. Sen de biliyorsun. Şahin Göz amiral falan dinlemez. Keser geçer
Sen şimdi Akainu vs Mihawk'ı mihawk win mi diyon ne diyon çözemedim.Amiral seviyesi büyütülecek bir seviye değil yeni dünyada. Sen de biliyorsun. Şahin Göz amiral falan dinlemez. Keser geçer
Öyle diyor, Mihawk denk Shanks diyor hatta Mihawk bir tık önde de olabilir.Sen şimdi Akainu vs Mihawk'ı mihawk win mi diyon ne diyon çözemedim.
Akainu Mihawk'a rakip değil. Mum parçalarına ayırıp şatosuna diker reyiz.Sen şimdi Akainu vs Mihawk'ı mihawk win mi diyon ne diyon çözemedim.
Mihawk 2 atar diye düşünüyor bile olabilir. :S Net konuşmayayım şimdi. :/Sen şimdi Akainu vs Mihawk'ı mihawk win mi diyon ne diyon çözemedim.
Peki Oyaji vs Mihawk ne olur. Ona ne diyon. Kayıtlara geçsin diye soruyom.
Hay hay efenim. Mihawk=Shanks ise Mf'deki Oyaji'yi Shanks yenerdi. Dolayısıyla Mihawk da yenerdiPeki Oyaji vs Mihawk ne olur. Ona ne diyon. Kayıtlara geçsin diye soruyom.
Sorularım bu kadar teşekkürler.Hay hay efenim. Mihawk=Shanks ise Mf'deki Oyaji'yi Shanks yenerdi. Dolayısıyla Mihawk da yenerdi
Rica ederim kardeşim.Sorularım bu kadar teşekkürler.