kör topal
Mihawk'ın şatosunun yolunda kuran okutmuşlar herhalde arkadaş her giden hatim indirip haki öğreniyor. Beraber öğrenmişlerdir dedi ahaha
. Fanlık bazılarının gözünü kör etmiş dicem de bu körlük te değil hani kendide biliyor söylediği şeyin ne kadar mantıksız saçma olduğunu yada ciddi ciddi böyle düşünüyorsa bir şey demek istemiyorum
.
. Fanlık bazılarının gözünü kör etmiş dicem de bu körlük te değil hani kendide biliyor söylediği şeyin ne kadar mantıksız saçma olduğunu yada ciddi ciddi böyle düşünüyorsa bir şey demek istemiyorum
.

.Arkadaş Bellamy'nin haki kullanabildiği yerde artık haki kullanabilmenin bi manası yok.Önemli olan artık hakinin seviyesi.Luffy'de de H. haki var Shanks'ta da .Ama Luffy bi ortamda 50.000 ba bayıltırken Shanks 100.000'ini de bayıltıyor.Fark burada.Luffy'de üç haki tipini kullanıyor genç rayleigh'de ee o zaman bunlar eşit.yok öyle dava.Ray-san haki konusunda daha üstün seviye olduğu için fark var Luffy ile aralarında.Yani Mihawk'a hakisi var ancak düşük dersin lakin Bellamy,Kinemon,Kanjuro gibilerin haki kullandığı yerde Mihawk'ta haki yoksa kılıcını duvara assın gitsin kuzey mavide balıkçılık yapsın.