Mihawk amiral seviyesiBeraber öğrenmişlerdir nedir ya ahhhaahha
Mihawk amiral seviyesiBeraber öğrenmişlerdir nedir ya ahhhaahha
En az amiral seviyesi İlerisi için yatırım yapacağı karakteri ezdirmez.Mihawk gözükeli 15 seneyi geçmiş hala saklıyor adamıMihawk amiral seviyesi
Yaaa ????????? fanlikla ne alakasi var soylediklerimin elinde bilgi yok diyorum bilgiiii mihawk superdir demiyorum sana bilgin olsun mihawk ciksin sahneye sonra yap incelemeni diyorum dofta jozuyu durdurdu o zaman jozudan iyi mi oluyor simdi ????? Mangaka cizdi diye guc dengesi var mi oluyor ayrica? Biraz bilip konusun ya hicbise bilmiyorsunuz ama masallah sanki gecen arc mihawkla olay yasanmis gibi anlatiyorsunuz sonrada o balon bu balon ulan adam sana butun ozelligini tabiki gostermicek tabiki ucundan ucundan gosterecek niye gostersin ki o zaman sonraya saklamanin ne manasi kaliyor hayir yani bunun bile farkina varamayip butun karakterlere balon diyorsunuzOkuyorum,Oda'nın amacını nereden biliyorsun? Mangakanın çizdiği sahneyi çizmedi say demişsin nasıl bir fanlıktır kelimeler kifayetsiz.
Buggy zaten bölünen adam..Saldırıdan önce bölüyordur kendisini.Hem hakisi olmayan adam keserek Buggy'ye zarar veremez mi demiş Oda.Yahut böyle bi bilgi mi verildi mangada.Ben bilmiyorum şahsen öyle bişeyBu elemanlar 2 yıldan sonra gösterildi yalnız ben ,Mihawk'da 2 yıl aradan sonra öğrenmiştir en azından demiştim.Gereksiz örnekler olmuş.Ayrıca o kısımda biraz mübalağa var fakat Buggy'i kesememesi ya hakisinin olmadığını yada Buggy'e yetecek seviyede olmadığını gösteriyor sen hangisini kabul edersen et.
Arkadaşa takılmak için yazmıştım önemli bir mesele değil.Reylight > Roger ve Zoro > Luffy taam mı?
Ben önemli bir mesele demedim bende dalga geçtim yahu .Arkadaşa takılmak için yazmıştım önemli bir mesele değil.
Rahat ol öyle birşeyin imkani yok.Onu Oda'ya soracaksın.