En az demek istedin sanırım.Bence en fazla 2 milyar olur.
Helâl beeeeMihawk'ın ödülü Luffy'nin şuanki ödülünden az çıksın 1 yıl boyunca profil resmimi eşek biyomuda Ben bir eşeğim yazarak bırakırım.
En fazlaEn az demek istedin sanırım.
Tanrı seni affetsin.En fazla
Heyecandan yerimde duramıyorum diyordu.Yıllar önce hükümete çok zaiyat verdiği için yapma etme al sana koltuk tepe tepe kullan demiş olabilirler.Ellerinde savaş gemisi kalmasını istiyorlarsa tabii adam kağıt gibi kesiyor.Kestiremiyorum tam ne kadar ödül alacağını. Çok yüksek bi ödül almayabilir, hükümetin gözünde büyük tehdit oluşturacağını sanmıyorum pek. Hem tek başına, hem de kişiliği dış dünyaya zarar verecek tip değil. Bir şekilde devlet tarafında savaşacak güveni de vermiş. 2-3 milyar arası olabilir.
Helâl beeee
Mihawk'ı Sağkol görenler çok fazla. 2-3 arasında çıkması da büyük olay.4 milyar üstü veya 1.5 milyar altı olursa.
O gün KF yıkılır
Valla hangi karakterin hakkı yeniyorsa onu sonuna kadar savunurum. Forumda Mihawk baya küçümseniyorKorkarım ki Mihawk konusunda böyle cüretkar iddialar ortaya atman sana sempati beslememe neden olacak. Nayırrr, buna engel olamiciiiimmm, nayıııırrr