Silinmiş Üye
Pekoms dönüşüp silah çekmeyi biliyor öyle bir anlatıyorsun ki sanki Kata'nın g4'ü açtırmadan teklemesi gibi olmadı, adam dönüştü silahıda çekti.Oven silahı yaktı ve tekledi Pedro madem adamın gücünü bilmiyor silahlanma basmaması kendi seçimi.Jinbei uyarıyor demek ki silahlanma bassa da bişey yapamayacağını biliyor olabilir.Gayet güzel veriler var.Oven ve Daifuku'nun abartıldığını düşünüyorum. Anlık tepkiler dışında bir cacıklarını görmedik. Bana göre Sanji ikisini de orta zorlukta alırdı. Bu konuyu tartışmamıza gerek olmadığını düşünüyorum çünkü fikirlerimiz o kadar da uzak değil. Ancak Oven'ın Pekoms veya Pedro'ya baskın gibi bir durumu yok bunu da söyleyeyim.
1. Pekoms dönüşüm geçirmeden silah ısındığı için eli yanıyor ve tam anda yumruk yiyor. Üstelik tüm bunlar olurken Pekoms dönüşüm geçirme evresinde yani henüz tam olarak dönüşmüş değil. Anime de de bu şekilde gösterilmiş. Ama tam olarak dönüşmüş olsa bile dediğim gibi tam o esnada anlık olarak gerçekleşen bir kare. Ve tam da o esnada tüm adamlar üstüne çullanıp gözünü kapatıyorlar. Yani herhangi biri böyle bir duruma çok kolay düşebilirdi. Hatta iyi bir gözlem hakisi olan Sanji hatta Luffy'de kolaylıkla düşebilirdi. Hatta Pekoms'un Oven'in gücünü bilmiyor olma ihtimali var azda olsa. Çünkü bilmiyor gibi silahı ısıtacağını düşünmemiş. Tabii tam o anda dönüştüğü için de olabilir. Zaten dönüşünce kontrolsüz bir canavar olacağını söylemişti. Yani şuuru neredeyse gidik. Pekoms'un ölümden yeni döndüğünü söylemeye gerek bile duymuyorum. Kaldı ki ödülü 330 m. Öyle ciddi bir fark yok.
2. Pedro ise Oven'in gücünü bilmiyor bu kesin. Hatta Jinbei bildiği için Pedro'yu uyarmaya çalışıyor ama geç kalıyor. Ancak Oven ise Pedro'yu tanıyor yani muhtemelen daha önce birbirlerini gördüklerinde Oven'in meyvesi yoktu veya kullandığını görmedi. Her neyse demek istediğim. Pedro'ya üstünlük kurmak gibi bir durum olmadığı kesin. Sadece gücünü bilmediği için eli yanıp kılıcı bırakıyor ki bir sonraki karede de Katakuri'ya saldırmaya çalışıyor Pedro.
Bu da sözde armut gibi kavrulmuş Pedro : ))
Yani öyle net bir şekilde Oven > Pedro veya Oven > Pekoms demek için bir veri yok elimizde.
Dediğim gibi daha güçlü olabilir veya Oven'in farklı bir durumda ödülü daha fazla olabilir ona itirazım yok.
Gereksiz detayları boş verip neticeye gelelim : ))
Bana Kata Queen'in yerinde olsa ödülü 1. 350 olurdu de. Olabilir, ihtimal dahilinde derim. Ama bana dersen ki Kata Kaido'nun tayfasında olsa ödülü 1.7-2 milyar civarı olurdu. Olmazdı derim. O kadar büyük bir farkı hiç bir denklem hiç bir örnek kurtarmıyor.
Moderatör tarafında düzenlendi: