1.5 üstü yonko musjsjsjendjejekEğer güncel zamanda amiral yada yüksek rütbeli yenmeden , önceki ödülü gösterilecekse ödülün uzun zaman önce verilmiş olması ve Mihawk'ın pasifligi de dikkate alinacak olunursa ;
700.000.000-850.000.000 = Sağ kol seviyesi
1.000.000.000- 1.500.000.000 = Amiral seviyesi
1.500.000.000 üstü ise yonko seviyesi olduğuna işaret bence.
Yani ödülü bu araliktaki güçlerine göre değişir.
Mihawk'ı sağ kol ve altı gören plotlu lastik fanlarının ise " 2 den aşağı çıkarsa çöptür" imaları ise trajikomik yada başarısız bir haterlik örneğidir sanırım.
Kaidonun 3 adamı sözüm ona sağ kol olarak adlandırılmıyorlar mı?Eğer güncel zamanda amiral yada yüksek rütbeli yenmeden , önceki ödülü gösterilecekse ödülün uzun zaman önce verilmiş olması ve Mihawk'ın pasifligi de dikkate alinacak olunursa ;
700.000.000-850.000.000 = Sağ kol seviyesi
1.000.000.000- 1.500.000.000 = Amiral seviyesi
1.500.000.000 üstü ise yonko seviyesi olduğuna işaret bence.
Yani ödülü bu araliktaki güçlerine göre değişir.
Mihawk'ı sağ kol ve altı gören plotlu lastik fanlarının ise " 2 den aşağı çıkarsa çöptür" imaları ise trajikomik yada başarısız bir haterlik örneğidir sanırım.
1.5 üstü yonko musjsjsjendjejek
Sağ kol-amiral arasındadır demek nasıl çöp oluyor yawjendndns
Yalnız orada belirttim. Eski ödülü bu çıkarsa şuan bu güçtedir dedim. 5-10 sene önceki ödülü ile simdiki gücünü kıyasladım. Bu adam hiç mi güçlenmedi 5-10 senedir. Kaldı ki Mihawk aynı güçte olduğu yıkıcı korsanlardan çok daha az ödül alacaktır haliyle tayfasiz, bir yerleri yagmalamayan, haraç baglamayan sakin kişiliğiyle.Kaidonun 3 adamı sözüm ona sağ kol olarak adlandırılmıyorlar mı?
Yada
Big Mom'ın Katakurisi
Bu isimler sağ kol ve ödülleri 1-1.5 Milyar arası??
700-850 ödüller artık çerez olmaya başladı, sağ kol da neymiş
Ha şu olabilir bak doğru diyorsunYalnız orada belirttim. Eski ödülü bu çıkarsa şuan bu güçtedir dedim. 5-10 sene önceki ödülü ile simdiki gücünü kıyasladım. Bu adam hiç mi güçlenmedi 5-10 senedir. Kaldı ki Mihawk aynı güçte olduğu yıkıcı korsanlardan çok daha az ödül alacaktır haliyle tayfasiz, bir yerleri yagmalamayan, haraç baglamayan sakin kişiliğiyle.
Özetini geçeyim. 2 şeyi etmen olarak aldım.
- Uzun zaman önceki ödülü bu kadarsa yillar içinde daha da güçlenmesi/tecrubelenmesi ile bu seviyelere gelmiştir.
- Eş güçte olduğu yonko korsanlarindan daha az ödül almıştır. Yani ödülü birim başına güce böldüğünde daha az çıkacaktır.