Yeni şeyler gördüm ve oranı arttırdım.Yonkou rakiplerini(?) savunurken şöyle zorlanan arkadaşlar görüyorum...
Yeni şeyler gördüm ve oranı arttırdım.Yonkou rakiplerini(?) savunurken şöyle zorlanan arkadaşlar görüyorum...
Mihawk'ın tayfası olsa Yonko olamaz mıydı? Mihawk da diğer Yonkolar kadar Yonkodur.Yeni şeyler gördüm ve oranı arttırdım.
Gelir gelmez forumun yorum kalitesini düşürdüğün için teşekkürlerOyaji ölür, arc erkenden biterdi.
Elbette Amiral ve sağ kol arasında amirale yakın derim.Mihawk'ın tayfası olsa Yonko olamaz mıydı? Mihawk da diğer Yonkolar kadar Yonkodur.
Deprem vururdu, durdururdu, Sengoku vs Teach gibi olur mu diyeyim? Nerede bunun eğlencesi? Güç seviyesi, güçlü adam olayını sadece şişko Fukuro önemsiyor, lütfen.Gelir gelmez forumun yorum kalitesini düşürdüğün için teşekkürler
Sağ kolla mı kıyas ediyorsun Mihawk'ı? KK, Yonko arasında KK'ya yakındır.Elbette Amiral ve sağ kol arasında amirale yakın derim.
Etmiyorum ya ne etmesi. Sağ koldan iyi amiralden az aşağıda diyorum.Sağ kolla mı kıyas ediyorsun Mihawk'ı? KK, Yonko arasında KK'ya yakındır.
01:53'ten sonrası buna verebileceğim en nüktedan cevaptır. Normalde videoyu oradan başlatırdım ama sevdiğim bir sahne olduğu için hepsini izlemeni ayrıca tavsiye ederim.KK, Yonko arasında KK'ya yakındı
Yön değiştirtme tercihin harikaÜflereyerk saldırının yönünü değiştirirdi...