01746 31 Tem 2022 #201 Mihawk aramızdaki farkı görmek istiyorum demiş. Baba ise dönüp bakmamış, komutanını yollamış. Yetmemiş Mihawk komutanla vssini erteleme kisvesi altında iptal etmiş şu soruya bakın. Adamın slashını zaten durdurmuş durduran daha ne tartışıyonuz
Mihawk aramızdaki farkı görmek istiyorum demiş. Baba ise dönüp bakmamış, komutanını yollamış. Yetmemiş Mihawk komutanla vssini erteleme kisvesi altında iptal etmiş şu soruya bakın. Adamın slashını zaten durdurmuş durduran daha ne tartışıyonuz
Büyük Korsan Kaidou 31 Tem 2022 #204 Sodex dedi ki: WB yoluna *tek kolla devam ederdi, tek yemesinin mümkünatı yok. Genişletmek için tıkla ... Düzelttim reis.
Sodex dedi ki: WB yoluna *tek kolla devam ederdi, tek yemesinin mümkünatı yok. Genişletmek için tıkla ... Düzelttim reis.
Sodex 31 Tem 2022 #206 Kaidou dedi ki: Düzelttim reis. Genişletmek için tıkla ... Ben slashı durduracağını düşünerek öyle söyledim. Hiçbir şey yapmadan saldırıyı yerse orası ayrı.
Kaidou dedi ki: Düzelttim reis. Genişletmek için tıkla ... Ben slashı durduracağını düşünerek öyle söyledim. Hiçbir şey yapmadan saldırıyı yerse orası ayrı.
Mercury 31 Tem 2022 #207 WB'nin tek yediği senaryoyu hayal bile edemiyorum. Çok komik olurdu ama muhtemelen. :d
kadir †. 31 Tem 2022 #208 Mihawk slash attığında daha güçlü olduğunu fark edince gerisini getirmiyor. Bunu Jozu durdurduysa daha guclusunu atsam alayını telef ederim diye düşünüyor, net.
Mihawk slash attığında daha güçlü olduğunu fark edince gerisini getirmiyor. Bunu Jozu durdurduysa daha guclusunu atsam alayını telef ederim diye düşünüyor, net.
Kenshiro 31 Tem 2022 #209 Kesiş WB'yi görünce korkup kendisinden özür diler. Mihawk'ın yanına dönerdi.
Büyük Korsan Kaidou 31 Tem 2022 #210 Wb korsanları yok olmasın diye geleceği görüp, jozunun durdurabileceği bir slaş sallayan Mihawk adamlığı.
Wb korsanları yok olmasın diye geleceği görüp, jozunun durdurabileceği bir slaş sallayan Mihawk adamlığı.