WB koskaca squard'ın kılıcını yiyip hayatta kalıyor Mihawk'ın slashına mı ölecek güldürmeyin beni
Yonko savunuyon demekaltı üstü bir slash bilmem ne kadar uzaklıktan gelen bir slash birde, herhalde bloklayabilirdi çok zor olmasa gerek
Zoro Mihawk'ın da biraz altı bence. Yonkou gücünde olsa denizciler amiral yollardı en kötü.Bu dediğin güncel Zoro
benim bir çok konu hakkında az çok görüsüm var ya her şeyi savunabilirim gibi .d ya o slash Mihawk'ın yapabileceği en basit saldırılardan biri bence daha slashı durduramayacak güçte ise Mihawk'ın herhangi bir özel tekniğinde direkt ahiretlik olurYonko savunuyon demek
Senin mantığına göre en güçlü Hancock oluyor yalnız shichilerin arasında Weewil'a filan da düz asker göndermişler yeter herhalde ona daZoro Mihawk'ın da biraz altı bence. Yonkou gücünde olsa denizciler amiral yollardı en kötü.
Benim mantığıma göre amiralde yonkouya yetmiyor onu napacaz sith kardeş? Hepsine yetersiz yollamışlar orası malum ama senin dediğin seviyedeyse Mihawk, çok çok çok az adam yollamışlar.Senin mantığına göre en güçlü Hancock oluyor yalnız shichilerin arasında Weewil'a filan da düz asker göndermişler yeter herhalde ona da
Aralarında en fazla 1 lig var. Rakam vermek gerekirse 0,7 diyebilirim; tam 1 de değil.Prime Wb Mihawk'ın gece rüyalarına girer.
Amiral nasıl yonkoya yetmiyor Akainu mis gibi tokatlar Bb ve Bm'yi. Adam eksiğimiz var diyor zaten denizciler fazla adam göndermemeleri normal. Teslim olursa olur kafasıyla yollamışlar belli ki. Buna bakıp sağ kol+ demek Mihawk'a çok ayrı bir şey Zoro'nun gelecek dövüşleri Shiryu ve ya Aokiji sonra goroseideki kel dayı en sonda da Mihawk şeklinde olur herhalde. Hani bu dövüşlerde güçlenen Zoro Mihawk'a tek atar herhalde hiç güçlenmedenBenim mantığıma göre amiralde yonkouya yetmiyor onu napacaz sith kardeş? Hepsine yetersiz yollamışlar orası malum ama senin dediğin seviyedeyse Mihawk, çok çok çok az adam yollamışlar.
Aralarında en fazla 1 lig var. Rakam vermek gerekirse 0,7 diyebilirim; tam 1 de değil.