Biliyorum Maksat muhabbet Bir de hız ağırlıktır diyor. Orayı çözemedim. Hızla ağırlık ne alakaUsta en nihayetinde ışık hızında tekme yedin mi diye soruyor. Koskoca amiral yaptığı hareketi bilmiyor mu yani
Biliyorum Maksat muhabbet Bir de hız ağırlıktır diyor. Orayı çözemedim. Hızla ağırlık ne alakaUsta en nihayetinde ışık hızında tekme yedin mi diye soruyor. Koskoca amiral yaptığı hareketi bilmiyor mu yani
Mihawk olsa o darbeyi yemezdi.Zaten kendine geleni durdurunca saldırıyı etkisiz kıldığı için ben öyle düsünuyirum.Ama sen bunu yapıyorsun. Ben sana alan saldırısı olan ryusei kazan saldırısı içerisinden sadece kendine isabet edeni durdurdu diyorum. Yani Akainu'nun saldırısından değil Akainu'nun alan saldırısı içerisinden kendisine isabet edecek olanı durduruyor. Yani onu da durdursun zaten.
WB'nin saldırısından da Akainu kendini koruyor. Adam ayağıyla bisentosunu durduruyordu.
2- WB'nin kafasını alırken de WB yerde değildi. Ace öldükten sonra WB bir anda Akainu ardında beliriyor. Ve ona büyük bir darbe vuruyor. O darbeyi alan Akainu karşılık olarak WB'nin kafayı alıyor. Aynı durumda Mihawk olsa o darbeyi yedikten sonra Akainu gibi karşılık verebilir miydi? İşte burası belli değil.
Mihawk olsun isterse tillahı olsun. Orda Ace'i öldüren kimdiyse o darbeyi WB'den alırdı. Çünkü o sahnenin amacı o zaten. WB olan öfkesiyle bir anda ardında beliriyor. Akainu'ya hınçla vuruyor. O saldırıyı yemesine rağmen karşılık verip kafasını alıyor. Yani Mihawk olsa o darbeyi yemezdi felan demek kişisel görüşten öteye gitmez kardeşim.Mihawk olsa o darbeyi yemezdi.Zaten kendine geleni durdurunca saldırıyı etkisiz kıldığı için ben öyle düsünuyirum.
Hızlandıkça, çarptığında yapacağı darbenin etkisi, sertliği vs daha fazla olur. Orada demek istediği ışık hızında tekme yiyeceksin, yani yiyeceğin darbenin ağırlığı, şiddeti çok yüksek olacak vs.Biliyorum Maksat muhabbet Bir de hız ağırlıktır diyor. Orayı çözemedim. Hızla ağırlık ne alaka
İvmelendikçe (hızlandıkça) tekmenin gücü ve şiddeti artıyorya ondan bahsediyor. Zaten Kizaru'nun meyvesi kısılmasa. Gerçi bu meyve kısılma olayı bir sürü meyvede var. Kizaru'ya özel değil.Biliyorum Maksat muhabbet Bir de hız ağırlıktır diyor. Orayı çözemedim. Hızla ağırlık ne alaka
Yer demek de kişisel gorusten oteye gitmezMihawk olsun isterse tillahı olsun. Orda Ace'i öldüren kimdiyse o darbeyi WB'den alırdı. Çünkü o sahnenin amacı o zaten. WB olan öfkesiyle bir anda ardında beliriyor. Akainu'ya hınçla vuruyor. O saldırıyı yemesine rağmen karşılık verip kafasını alıyor. Yani Mihawk olsa o darbeyi yemezdi felan demek kişisel görüşten öteye gitmez kardeşim.
Ki o sahneye kadar Akainu, WB'den ciddi darbe yememiş.
@kuroashi.no.sanji1993
Hacı yavaş bir tokat düşün. Bir de hızlı bir tanesini düşün.
Onu ben bir şeye bağlıyorum. Akainu da normalde WB'den öyle bir darbe almadı. Ama Ace'i öldürdükten sonrasında o darbeyi yiyor ve karşı atak yapıyor. Yani bu tartışmadan Mihawk o atağı yemezdi demek kolaya kaçmak oluyor. Yese ne olurdu onu düşün bence.Yer demek de kişisel gorusten oteye gitmez
Onu ben bir şeye bağlıyorum. Akainu da normalde WB'den öyle bir darbe almadı. Ama Ace'i öldürdükten sonrasında o darbeyi yiyor ve karşı atak yapıyor. Yani bu tartışmadan Mihawk o atağı yemezdi demek kolaya kaçmak oluyor. Yese ne olurdu onu düşün bence.
Bir önceki raundda öyle patlamamış wbden yiyordu o saldırıları.Onu ben bir şeye bağlıyorum. Akainu da normalde WB'den öyle bir darbe almadı. Ama Ace'i öldürdükten sonrasında o darbeyi yiyor ve karşı atak yapıyor. Yani bu tartışmadan Mihawk o atağı yemezdi demek kolaya kaçmak oluyor. Yese ne olurdu onu düşün bence.