Daha çok @Millennium Wizard ın mesajı için gibi duruyor ama neyse.Gayet konuyu yazan arkadaş için yazdığım ortada dostum.
Daha çok @Millennium Wizard ın mesajı için gibi duruyor ama neyse.Gayet konuyu yazan arkadaş için yazdığım ortada dostum.
Haki ve douriki herkesi kapsayan genel bir kavram. Kılıç ise belirli bir kesime hitap eder. En güçlü haki kullanıcısı dediğinde Kaido da dahil o dünyadaki herkesi kapsıyor. En güçlü kılıç ustası ise sadece belirli bir kesimi. Aradaki farkı görebiliyor olman lazım.En güçlü Haki - Shanks - Yonkou
En güçlü Şeytan Meyvesi - WB - Yonkou
En fazla doruki - Kaidou - Yonkou
En iyi kılıç ustası - Mihawk - Yonkou amiral arası
En güçlü 4. Etmende en iyi olan kişiye amiral altı demek te ayrı bir komedi
Kesemeyeceğine nereden eminiz? Mihawk İki kere deneyip başaramadı bunu. Kesemiyor olduğu sonucuna ulaşmak kolay.Beyazsakal'a kılıç ver bakalım Buggy'i kesebiliyor mu?
Kesilemeyen bir seyi kesmesini beklemek cok sacma degil mi?Kesemeyeceğine nereden eminiz? Mihawk İki kere deneyip başaramadı bunu. Kesemiyor olduğu sonucuna ulaşmak kolay.
Mihawk en iyi kılıç ustası ve b.haki gücünün de ilk sıralarda olacağını düşünüyorum. Bana göre bu adam'ın birebirde herkese karşı şansı var. En azından, kaybedecek olsa bile seriideki her kesle kafa kafaya dövüşür.Haki ve douriki herkesi kapsayan genel bir kavram. Kılıç ise belirli bir kesime hitap eder. En güçlü haki kullanıcısı dediğinde Kaido da dahil o dünyadaki herkesi kapsıyor. En güçlü kılıç ustası ise sadece belirli bir kesimi. Aradaki farkı görebiliyor olman lazım.
Kesilemediğine dair net veri nereden elde edildi, onu merak ediyorum. Mihawk kesemedi diye, kesilemiyor mu oldu Buggy?Kesilemeyen bir seyi kesmesini beklemek cok sacma degil mi?
Buggy'nin kesilebildiğine dair de net bir bilgi yok. Bu yüzden Mihawk'ı kötülemek için Buggy kullanılamaz.Kesilemediğine dair net veri nereden elde edildi, onu merak ediyorum. Mihawk kesemedi diye, kesilemiyor mu oldu Buggy?