Aynı durumdayız. Ona rağmen hatrı için Amiral seviyesinde dedim. Mihawk Pandora kutusu gibi bir karakter. Ama bunca şey ortada iken bu adama temiz Yonkou seviyesinde diyemiyorsun.
Bi tarafta Shanks'a yenilmeyişi, diğer tarafta Vista ve Crocodile karşılaşması, insanı gerçekten ortada bırakıyor mangaka. Ben yine de amiralden güçlüdür diyorum çünkü biliyorum ki Vista, Crocodile karşılaşmalarında üstün gelen taraf Mihawk olsa idi Luffy ölürdü. Yani Luffy ölmesin diye Mihawk'ı birileri durdurmalıydı.
Az evvel Mf'ye üstün körü baktım da bir şey dikkatimi çekti. Luffy Mihawk'ın bir kaç küçük slash'ına yakalanıyor. Onun dışındaki bütün saldırılarından bir şekilde sıyrılıyor ya da kurtarılıyor. Mihawk dışında;
- Kizaru(üçüncü saldırısında, Beyazsakal uçan Luffy'i yakalıyor)
- Kuzan(ikinci saldırısını Marco engelleyior)
- Momonga ve köpekadam istedikleri gibi saldırıyor.
Evet, Sadece Mihawk yakından istediği gibi yakalayamıyor Luffy'i ve Luffy'nin tam Mihawk'a vurmak üzreyken hayal gibi kesildiğini görmesi, Mihawk'ın onu yakaladığında gerçekten öldürebileceği anlamını taşıyor.
Sonuç olarak, Mihawk yakalasa idi Luffy ölecekti. Bu yüzden Mihawk'a yakalanmamalıydı. Baş karkater ölmesin diye.. Mihawk zayıf gösterildi.
Not: Mihawk'tan vazgeçemiyorum