Hiç sorma..
Ben Shanks ya da Kaido'yu Vista ile dövüşürken hayal edemiyorum! İşin kötü tarafı ne biliyor musun? Ben Mihawk'ın Yonkou gücünde olabileceğini, yonkou kadar gücü yoksa da bir amirale kaybetmeyeceğini düşünürüm. Mihawk ciddi bir şekilde dövüşüp, Vista karşısında böyle bir performans gösteriyor ise bu benim için hayal kırıklığı olur.
Problem de bu ya.. Benim gözümde Mihawk gerçekten güçlüdür. Bir yonkou ile kafa kafaya dövüşecek kadar güçlü olduğunu düşünürüm. Benim bu kadar güçlü düşündüğüm bir adam, Vista karşısında ciddi dövüşüp, dövüştüğü süre zarfında net bir üstünlük sağlayamıyorsa, bu benim için epey can sıkıcı olur.
Bir de şu var, Mihawk Mf'de önüne kim çıktıysa kesti, küçümsedi ama Crocodile ve Vista'da durdu.. Şimdi diğerlerini keserken ciddiydi de bu ikisi karşısında neden ciddi değil? Hele ki Vista ile olan dövüşünü Sengoku'nun çağrısı üzerine yarıda bırakması daha da kötü, o çağrı olmasa dövüşmeye devam edecek, yani şakasına felan dövüşmüyor.
Vista ise Mihawk karşısında ne kadar rahat.. Adam güle onaya dövüşüyor. Diğer taraftan Akainu'ya Marco ile saldırmasına rağmen soğuk terler döküyor. Elbette Ace'in ölmüş olması da etkilemiştir ama şöyle düşün, Akainu'dan güçlü gördüğüm Mihawk ile tek başına rahat bi şekilde dövüşen adam, Akainu'ya Marco ile saldırıyor, buna rağmen durduramıyor ve Akainu Luffy'e saldırıyor, sonra yine Marco durduruyor, en son Shirohige gömüyor Akainu'yu.
Ne olursa olsun ortada bir mantıksızlık var. Tek temennim Mihawk'ın Vista ve Crocodile karşısında ciddi olmaması yönünde.