Ace'in yaptığı gibi tatile gitmek değil bu. Gidip ortalığı dağıtmak.Ace bile gitmiş.
Ace'in yaptığı gibi tatile gitmek değil bu. Gidip ortalığı dağıtmak.Ace bile gitmiş.
1 hafta karizma bir Mihawk avatarı kullanabilirsin. Kazanırsan ben senin istediğin bir şeyi 1 hafta yaparım. 1 aylık iddiama ekstra olarak.Bence gitmemiştir. Neyine iddiaya girsem, karar veremedim.
Gitmişse bile Wano arc da onun hakkın da hiç bişey duymucaz. O zamana kadar da İddaa bitmş olur Wano'nun yerini bilmez diyorum.Gitmemiş mıdır?
Hımm o zaman o manada gitmemiştir. Ama muhabbeti olduğu birileri elbet vardır.Ace'in yaptığı gibi tatile gitmek değil bu. Gidip ortalığı dağıtmak.
Kaybedersen Sharknado ve Aşk Sana Bezeri izleBence gitmemiştir. Neyine iddiaya girsem, karar veremedim.
 .
.Düşüneceğim.1 hafta karizma bir Mihawk avatarı kullanabilirsin. Kazanırsan ben senin istediğin bir şeyi 1 hafta yaparım. 1 aylık iddiama ekstra olarak.
Kötü Çocuk'u unutmuştum ne güzel. Aklıma getirdin.Kaybedersen Sharknado ve Aşk Sana Bezeri izle.