Sistemi şimdi çaktım.İddia olarak ne koyuyorsun?
Tersi çıkarsa söylediğimin bir aylığına tam bir Itachi fanboyu olacağım.
Sistemi şimdi çaktım.İddia olarak ne koyuyorsun?
Onun bir önemi yok, isterse şu an Wano'daki herkes ondan güçlü olsun. Zamanında bunu yaptı mı yapmadı mı, soru bu.Eski Wano ve şimdiki Wano farkını bilmemiz gerekiyor aslında. Şuan Wano'da eline su dökebilecek yoktur diyorum. Aman neyse.
- Gidip şeklini yapmıştır. İstediğiniz karakter fanı olurum 2 hafta.
Bu yorum konusu değil, iddia konusu. İddia koyman lazım ortaya konuya katılmak istiyorsanŞahingöz korsan olduğu dönem de kendisine en iyi kılıç ustası ünvanını aldıysa mutlaka gitmiştir.
Savaş lordu olduktan sonra bence bu dünya hümetine bağlı olmayan ülkelere gidebileceğini düşünmüyorum. Uçan kuştun haberi olan dünya hükemetinin Mihawk'ı wano'ya gitmemesi için çok ağır yaptırımlar yapmış olabilir. Akainu bile kizaru'yu tek başına wano ya göndermedi.
Güzel soru ama Wano'nun en iyi savaşçılarını Wano dışında yenmişse sanki şuna uyuyor;@Smoker En iyi Wano'lu samurayları Wano dışın da yenmiş ise ?
Bu benim de aklıma geldi ama samuraylar Wano' dan nadiren çıkıyorlar gibi sanki. Dışa kapatmışlar kendilerini.@Smoker En iyi Wano'lu samurayları Wano dışın da yenmiş ise ?
Ben başta uyduramadım fakat 2-3 tekrar yapınca oluyo gibi.Güzel soru ama Wano'nun en iyi savaşçılarını Wano dışında yenmişse sanki şuna uyuyor;
Herkesi yendiği söylense de söylenmese de, Gitti diyenler kazanır.