Ace'in yaptığı gibi tatile gitmek değil bu. Gidip ortalığı dağıtmak.Ace bile gitmiş.
Ace'in yaptığı gibi tatile gitmek değil bu. Gidip ortalığı dağıtmak.Ace bile gitmiş.
1 hafta karizma bir Mihawk avatarı kullanabilirsin. Kazanırsan ben senin istediğin bir şeyi 1 hafta yaparım. 1 aylık iddiama ekstra olarak.Bence gitmemiştir. Neyine iddiaya girsem, karar veremedim.
Gitmişse bile Wano arc da onun hakkın da hiç bişey duymucaz. O zamana kadar da İddaa bitmş olur Wano'nun yerini bilmez diyorum.Gitmemiş mıdır?
Hımm o zaman o manada gitmemiştir. Ama muhabbeti olduğu birileri elbet vardır.Ace'in yaptığı gibi tatile gitmek değil bu. Gidip ortalığı dağıtmak.
Kaybedersen Sharknado ve Aşk Sana Bezeri izle .Bence gitmemiştir. Neyine iddiaya girsem, karar veremedim.
Düşüneceğim.1 hafta karizma bir Mihawk avatarı kullanabilirsin. Kazanırsan ben senin istediğin bir şeyi 1 hafta yaparım. 1 aylık iddiama ekstra olarak.
Kötü Çocuk'u unutmuştum ne güzel. Aklıma getirdin.Kaybedersen Sharknado ve Aşk Sana Bezeri izle .