@Alpamis
Hangi mesajımda yazmıştım hatırlamıyorum ama bu önceden yazdığım bişey. Tüm tayfa enies lobby'de eşleştikleri kişilere karşı eskiye göre daha güçlüydü.
Bunların açıklamaları yabancı forumlarda yıllar önce yapılmıştı. Enies lobby bölümlerinde sanji bluenoya zor hasar verirken jyaburayı yenince kafam karışmıştı benim de.
bu olay tayfanın psikolojisiyle alakalı bişeymiş. Yanlış hatırlamıyorsam mangaka da böyle bi açıklama yapmıştı.
Water 7'de kafaları karışıktı, trende rakiplerini sadece vagondan uzaklaştırmaya çalışıyorlardı şeklinde açıklama yapılmıştı.
Hatta water 7'deyken de enies lobby kadar güçlüydüler demişti galiba Oda. Ama bundan emin değilim.
Yapmaları gereken şeyden emin oldukları zaman, robini kurtarmak için anahtarları toplamalarının gerektiğini anladıkları zaman herkes eskiye göre daha güçlü dövüşmeye başlıyor. Luffy bluenoda çıkıyor bu seviyeye. Sanji jyabura karşısında. Zoro kaku karşısında.
Bana sorarsan saçma. Ama yapılan açıklama buydu. Mangada bile tam luff gomu gomu rifle kullanmadan önce buna benzer bi açıklama var. Et yiyerek iyileşilen bi manga olduğundan he deyip geçmiştim ben
Sanji'nin concasse tekniği diable dışındaki en güçlü saldırısıydı. Bu saldırıyla blueno'nun tekkaisini "nerdeyse" aşarken jyaburaya daha zayıf tekniklerle hasar vermesi sence de daha saçma olmaz mı?
Ne kadar saçma olsa da yapılan açıklama bu. Kabul etmek lazım.
Başka diyecek bişeyim yok. Hep aynı şeyleri tekrarlamaya başlayacağız çünkü. Çok önemsiz bi konuyu uzattık da uzattık.