Luffy noobun önde gideni, Daha 50 metrelik yarışı kazanamamışBen ona girmedim zaten. Hız olayından dem vuruluyor da sanırsın Luffy Zoro kadar hızlı olabilmek için g2 kullanıyor.
Luffy noobun önde gideni, Daha 50 metrelik yarışı kazanamamışBen ona girmedim zaten. Hız olayından dem vuruluyor da sanırsın Luffy Zoro kadar hızlı olabilmek için g2 kullanıyor.
Kılıçlar gitse Sanji'yi alamaz.Öyle bir şey demedim la nerden çıktı.Evet komutanları öyle yenemez gücü baya düşer de Luffy hakiye önem vermedi yani? Zoro'dan kılıçları alsan Sanji'yi yenebileceğini sanıyorsunuz herhalde.
Kuina ile olan dövüşünde Kuina buna beni iki kılıçla bile yenemedin diye dalga geçiyor. Zoro gücünü artırmak için bu sefer üç kılıç kullanmaya başlıyor. Bu mantıkla Zoro'dan bir kılıcın gitmesi bile gücünü düşürebilecek bir olay. Sırasıyla 2. ve 3. çıkardın mı Zoro'yu da bitirmiş oluyorsun.
Ki Zoro'nun kılıçlarından biri Ryuma'nın kılıcı bu Wano'nun efsane dövüşçüsünün kılıcı. Diğeri de Kuina yadigarı. Ne kadar önemli oldukları ortada. Şunları atlama bari.
En azından Zoro'dan önde.Luffy noobun önde gideni, Daha 50 metrelik yarışı kazanamamış
Millet de bellamy gibi mal uçarak rakibine atlasın Luffy gerilmedi rakibi onun yerine yaptı bu hepsi.Yine dediğimi değiştirmez.Yumruk konusunda kendini toparlaması kısa sürer sonuçta dövüşen karakter,ama tekme konusunda sanji nin gerisinde.
@Hakili Yumruk
Evet komutanları öyle yenemez gücü baya düşer de Luffy hakiye önem vermedi yani? Zoro'dan kılıçları alsan Sanji'yi yenebileceğini sanıyorsunuz herhalde.
Kuina ile olan dövüşünde Kuina buna beni iki kılıçla bile yenemedin diye dalga geçiyor. Zoro gücünü artırmak için bu sefer üç kılıç kullanmaya başlıyor. Bu mantıkla Zoro'dan bir kılıcın gitmesi bile gücünü düşürebilecek bir olay. Sırasıyla 2. ve 3. çıkardın mı Zoro'yu da bitirmiş oluyorsun.
Ki Zoro'nun kılıçlarından biri Ryuma'nın kılıcı bu Wano'nun efsane dövüşçüsünün kılıcı. Diğeri de Kuina yadigarı. Ne kadar önemli oldukları ortada. Şunları atlama bari.
Garp silahsız ama.Lucci den leopar meyvesini çıkar gene güçlü.Zoro dan kılıcı al yumruk atar çatır çutur.Tekme atamaz ama öğrenir adam kas vücut çalışmayı biliyor.Alt yapı da var.Teknik öğrensin yeter.Silahları çeşitlendir bence.Şeytan meyvesi bir silahtır, tıpkı kılıç gibi. Mihawk veya Zoro'dan kılıcını alsanız ne olurdu diye tartışmak çok saçma olurdu bana göre aynı bunun gibi.
Tabi tekme konusunda gerisinde Sanji'den onu tartısmıyoruz zaten. Şu anda Luffy tekme konusunda geridedir. Ha g4'ten atakları ve bazı atakları Sanji'nin tekmelerinden güçlü olabilir o ayrı. Bu arada Bluno dövüşünü bir oku fiziksel olarak ne durumda Blueno söylüyor. Senin dediğini anlıyorum ama sen sadece hayal edemiyon. O anlamda çok teknik Luffy.Millet de bellamy gibi mal uçarak rakibine atlasın Luffy gerilmedi rakibi onun yerine yaptı bu hepsi.Yine dediğimi değiştirmez.Yumruk konusunda kendini toparlaması kısa sürer sonuçta dövüşen karakter,ama tekme konusunda sanji nin gerisinde.
g4 sayma o ilah seviyesine çıkartıyor.Ne sanji ne zoro daha gelemedi oraya.Ama g4 için bu.Tamam bakayımTabi tekme konusunda gerisinde Sanji'den onu tartısmıyoruz zaten. Şu anda Luffy tekme konusunda geridedir. Ha g4'ten atakları ve bazı atakları Sanji'nin tekmelerinden güçlü olabilir o ayrı. Bu arada Bluno dövüşünü bir oku fiziksel olarak ne durumda Blueno söylüyor. Senin dediğini anlıyorum ama sen sadece hayal edemiyon. O anlamda çok teknik Luffy.
Bence silahsız bir şekilde güçlü olması o karakterin büyüklüğüdür. Ancak herkes zoan kullanıcısı ya da Garp değil ki silahsız hali nasıl anlayabilelim.Garp silahsız ama.Lucci den leopar meyvesini çıkar gene güçlü.Zoro dan kılıcı al yumruk atar çatır çutur.Tekme atamaz ama öğrenir adam kas vücut çalışmayı biliyor.Alt yapı da var.Teknik öğrensin yeter.Silahları çeşitlendir bence.