Luffy Blueno'ya attığı rifle ile zaten baya zarar veriyor. Bizim Sanji'nin bu şekilde dönerek attığı tekme var. Tam tekkaisini aşamıyor. Luffy ise rifle ile tekkaisini aşıyor. Yani en azından Luffy'nin rifle'ının Sanji'nin o atağından güçlü olduğunu söyleyebiliriz.@Alpamis
Tamam sadece edit kısmına bişey diyeyim:
Luffy blueno'ya rifle kullandı. Attığım sayfada lucciye de rifle kullandı. Bullet demedim zaten. Bullet olan yumruk çarpıştırdıkları saldırı.
820 tekkaisini ucu ucuna geçerken 4000+meyveye vurunca eli nerdeyse kırılıyor. Neresi mantıksız?
Ben sadece karakterlerin hasar gücünü karşılaştırmaya çalışıyorum burada. Bu yüzden tekkaiye verdikleri hasara bakıyorum sadece. Sen adamların genel seviyesine takılmışsın. Burda dövüş becerisi, dayanıklılık vs herşey devreye girer.
Luffy'nin fiziksel gücü gear 2 olmadan 4000 douriki kadar vardır. Tekkai kullanmayan lucciyle dövüşebilmesi anormal değil bu yüzden. Buna bişey demiyorum. Blueno sadece dourikiyi kullansaydı ve tekkai kullanmasaydı luffy gear 2 olmadan ezerdi.
Ama saldırı gücü gomu gomuya rağmen 820 dourikinin "tekkasini" geçecek seviyede diyorum. 4000+meyveye vurunca aynı saldırıyla eli kırılıyor işte bu yüzden. 4000 dourikiyle dövüşemez anlamına gelmiyor bu.
Bu yüzden sanjinin 2200 tekkaisine verdiği hasara ve luffynin 820 ve 4000 tekkailerine verdiği hasara baktım.
Fiziksel seviyelerini değil hasar seviyelerini karşılaştırdığımı fark edemedin.
Karşılaştırdıysam da 2200'ün 4000'den az olduğunun farkındayım. Ama 2200'ü uçurabilen, kaburgalarını kıran saldırıyı lucciye vursaydı bence ayağı kırılmazdı.
Luffy'nin gomu gomu bulletle lucci'nin normal yumruğuna denk geldiğini, bazookayla normal tekmeye denk geldiğini belirttim çünkü ankete göre luffy'nin meyveyi kullanmadığını varsayıyorduk. Bu bi bahane değil. Sadece gear 2 ve 3'ü olmayan luffy'le sanjiyi karşılaştırıyor olsak önemsemezdim.
Hasar gücünü gomu gomu kullanarak anca 4000 dourikiye çıkarıyorsa luffy meyvesiz 4000 değil anlamına gelir bu.
Sanji ve Luffy'nin sahneleri burda.
İkinci atak için neredeyse Kaku tekkaisini aşıyor diyordu.
Sonrasında bunlar oluyor zaten.
Bunlar da Luffy'nin atakları.
Bunlar da zaten ne kadar yorulduğunu kanıtları. Öncesinde 1000 adam ile dövüştü Blueno'dan önce.
Et yedikten sonra gücüm geri geldi diyor. Sonrasında yine zaten dövüşüyordu ve g3 kullanıp çelik kapı açıyordu. Lucci'ye öncesinin etkileri daha düşük girdi et yediği için. Kuvvet olarak çok eksik değildi diyebiliriz Lucci dövüşünde ki birebir kapışmaları bunu gösteriyor.
Blueno'nun bu kadar kolay yenilebilmesi için yapılan yorumlar. Öyle olsa bile bu kadar kolay yenilmemeliydi diyor. Yani Kaku bile onu öyle kolay yenilebilecek biri olarak görmüyordu.
Ayrıca Zoro için Kaku'nun 2200 dourikisi+ Zoan'ına denk douriki olduğunu söylemişsin. O zaman sana göre bu sahneler yaşanmamalıydı. Kolayca yenmesi lazımdı.
Bu arada douriki muhabbeti yapıyoruz ama tam olarak ne anlama geldiğini de bilsek güzel olurdu.
Son düzenleme: