Kardeş vallaha saçma karşılaştırmalar yapıyorsun. Luffy'nin düz halinde fiziksel kuvveit söz konusu. Adam bildiğin 4000 dourikili adam ile g2 ve g3'süz zaten dövüşebiliyor. Bulletmış gatlingmiş orası önemli değil. İyi o zaman Zoro'nun da bütün kılıç tekniklerini dökelim buraya. Sanji'nin de.@Alpamis
Hocam editlere gerek yoktu aslında. Önceki mesajları yazmadan önce kontrol etmiştim oraları. Onları bilerek yazdım ben onları.
Hatalı bakıyorsun, mangayı yanlış okuyorsun demiyorum. Sadece ikimizin dikkat ettiği noktalar farklı.
Mangaka luffy'nin blueno'ya yaptığı saldırının aynısını lucci'nin meyve+tekkai kullanan halinde boşuna göstermemiştir bence. Franky'de olduğu gibi luffy'e "ben blueno'nun 4 katıyım" demediğini söylemişsin ama mangaka göstermiş bize farklarını.
Benim söylediğim denkleme göre bakarsak biyerde uyumsuzluk olmuyor.
luffy aynı saldırıyla 820 douriki'ye hafif hasar verirken lucci'de nerdeyse eli kırılıyor. Yani 1200 falandır luffy.
Senin dediğin gibi luffy meyve kullanmadan lucci'nin meyvesiz haline denk olsa hem blueno'yu orda spamdam'ın yanına uçurması gerekirdi hem de bi leopar meyvesi kullandı diye lucci'ye vurunca kendisi hasar almazdı.
Bu arada lucci'nin kullandığı tekkai daha güçlü bi versiyon değil. Sadece kontra atak yapma özelliği var. Luffy tekkaiyi aşabilse hasar almazdı.
Nami'nin vücudundayken de güçlü tekme atabiliyordu sanji. Blue walk bile kullandı. Yani sırf sanji'nin tekmeleri luffy'nin yumruklarından güçlü diye bu sanji'nin fiziksel gücü daha yüksek demek değil.
Kabul etmek isteyene yaptığım yorumlar yetecek çapta. Etmek istemeyen zaten bir bahanesini bulur. Özellikle g2 ve g3'ün Luffy'nin dayanıklılığı ile ne kadar ilişkili olduğu söylenmiş. Lucci bunu kendi ağzıyla söylüyor. Luffy Blueno'dan önce 1000 adamı indiriyor. Gidiyor Blueno'yu indiriyor ki g2 kullanıyor. Blueno'yu indirdikten sonra da ölümüne yoruldum diyor. Sonra da g3 kullanıyor çelik kapıyı aşmak için. O hali ile Lucci'ye karşı böyle savaşıyor ki Lucci'nin düz yumruğunun gücünün ne olduğunu biliyoruz. Lucci Franky'e ikinciyi vursa işini bitiriyordu. Bahsetiğin Jyabura(Kurt adam) Usopp'u öldürmek için Zoan formunda. Bu adamın düz halinde bir yumruğu 4000 douriki gücünde. Ve Franky sadece o yumruğu yemesiyle bile aradaki muazzam farkı anlıyor.
Bu gözler Luffy ile Franky'nin düz halleri eşit denildiğini de gördü. Ki senin yaptığın hesapla da kapı buraya çıkıyor. Editler olayı göstermiş. Düz hallerinde Lucci ile Luffy'nin suratına çizilen hasar aynı. Benden bu kadar. Farklı bir şey yazmayacaksan daha tartışacak bir şeyimiz yok dostum.
Edit:
Attığın görüntüdeki zaten Lucci'nin Zoan formunun tekkaisi. Yani 4000+ zoan meyvesi ve tekkaisi Luffy bunu düz olarak aşamayabilir. Daha Jyabura'nın meyveli halinin bile 4000 douriki seviyeye çıktığını bilemezken böyle bir kıyaslama yapıyon.
Ayrıca o atak Luffy'nin bullet atağı değil.
Son düzenleme: