Luffy haterları konudan çıksın kasıyor.
Bi örnek verebilir misin meyvesiz bi saldırısını hatırlayamadım da2 yıl sonraki luffy'nin meyvesiz saldırılarının seviyesi de ortada.
Kid biraz fazla oldu urouge ve ya begeşu anki halinden çıkarsak koramiral çocukluğundan itibaren çıkarsak kid
dressora da deve attı yumrukBi örnek verebilir misin meyvesiz bi saldırısını hatırlayamadım da
Öncelikle Luffy'nin g2'si içerisinde kullandığı bir sürü teknik var. Bunların hepsi için Sanji'nin diable'ından ya da Zoro'nun Ashura'sından güçlüdür diyeni görmedim. Ama sen bunları bir de sadece meyve olarak algılatmaya çalışıp diğerlerinin bunu fiziksel olarak yaptığını söyleyerek bir yanılgının içine düşüyorsun.@Erkan12
Daz bones konusu dışında söylediklerine lafım yok. "3 santim zırh" dediğim herhangi bi kişinin giyebileceği bi zırhtı krieg'in zırhı değil.
Daz bones'un "ben çeliğim beni grand line'da kesebilen kılıç ustası yok" lafından dedim bunu. Daz bones sadece sıradan çelikmiş gibi yazmışsınız çünkü daha önce.
Bu yüzden luffy bluenoya vurduğu saldırıyla don krieg'in zırhını tek darbede geçerdi belki.
Sanji east blue'da çeliği tek tekmeyle geçecek güçte değildi. Zeff'in korsanken tekmeyle çeliği yamultması çok etkileyici bişey olarak anlatıldı. Sanjinin orda zeff seviyesinde olması imkansız.
Ama enies lobby'de sanji de tekkai karşısında sorun yaşamadı fazla. O haliyle sanji de don krieg'i tek tekmeyle parçalayabilirdi belki.
Çelik parçalayacak seviyesine gelmek demek her darbeyle çeliği parçalamak demek. Luffy arlong karşısında mı bu seviyeye geldi yoksa crocodile karşısında mı onu bilemem. Ama enies lobby'de zaten çok daha ileri seviyedeydi.
Zoro zaten daz bones karşısında çeliği kağıt gibi kesecek hale geldi. Ama bu kuvvetle alakalı değil.
Sanji ne zaman bu seviyeye geldi bilmiyorum ama tekkai'ye hasar vermekte luffy kadar zorlanmadı.
2 yıl öncesinden karşılaştıracaksak en mantıklısı bu yüzden enies lobby bence. 3'ü de çeliğe hasar verecek seviyede. Ama rakiplerin güçleri rakamlandığı için karşılaştırma yapmak daha kolay. Boşuna çelik kalitesi araştırmaya gerek kalmaz
2 yıl sonraki luffy'nin meyvesiz saldırılarının seviyesi de ortada. Sanjiye yakın değil. Luffy'nin elephant gun'la yendiği krakeni yenen bi yaratığa tek attı sanji.
Fikrinin uyuşmadığı herkese "hater" yapıştırmak yorumları düzgün okumaktan daha kolay geliyordur tabi.
Şimdiki Luffyden meyveyi çıkarırsan ne olur konu, Luffy meyve yemese ne olurdu değil.Luffy'nin meyvesiz hali mera mera'yı yemeden önceki Sabo işte. 29 sayfa ne tartışıldı merak ettim hakket. Meyve olmasa canavar gibi bir haki eğitimi alacaktı Sabo gibi. Meyvesiz Sabo gözünüzde neyse o olurdu işte.