Hitetsu'nun kılıcının adı yok diye koymadım konuya.Hitetsunun yaprakli ismi belli olmayan kılıç ta meito diye geciyor.
Topuz bu sınıfa giriyor mu, bilgin var mı? Kaidonun topuzunu meito olarak görebilir miyiz?
Bir kılıç ustası için kılıcı onun yol arkadaşıdır. Kim yol arkadaşını yarı yolda bırakır ki.Bu Tashigi'nin daha iyi kılıçlar bulmasına rağmen aynı kılıcı kullanmasının nedeni nedir acaba hep merak etmişimdir. Böyle bir konu açılmışken yazıyım dedim.
Tashigi'ye Enma'yı ver, kullanabilecek mi?Bu Tashigi'nin daha iyi kılıçlar bulmasına rağmen aynı kılıcı kullanmasının nedeni nedir acaba hep merak etmişimdir. Böyle bir konu açılmışken yazıyım dedim.
Eminim Crocodile'ın dandirik adamından aldığı kılıcı kullanabilecek seviyededir.Tashigi'ye Enma'yı ver, kullanabilecek mi?
Daha iyi kılıçları kullanabilecek seviyede değildir.
Kendi kılıcını yukariya taşımak istiyor diğer bir deyişle diğer elde edeceği kılıçlari bu kılıçla elde etmek istiyor yani bir nevi kendini ve kılıcını bu yola adamış.Eminim Crocodile'ın dandirik adamından aldığı kılıcı kullanabilecek seviyededir.
Enma örneğini anlamadım.