Senin kapasitene sahip birinden de böyle bir mesaj beklenirdi. O kadar şey yazmışım saatlerce uğraşıp, verdiğin cevaba bak.Mesajım dursum okuyup geliyorum. Enmanın bıçağı alevli desenli düz değil bu arada.
Senin kapasitene sahip birinden de böyle bir mesaj beklenirdi. O kadar şey yazmışım saatlerce uğraşıp, verdiğin cevaba bak.Mesajım dursum okuyup geliyorum. Enmanın bıçağı alevli desenli düz değil bu arada.
Durandal'ın lanetli olduğu bilgisi nerede geçti?@Smoker Smoker, Hakuba kılıç laneti yüzünden durandaldan mı geliyor yoksa farklı bir sebebi mi var ?
Kılıç, ama Meito sayılmıyor.Kikoku niye bir tanıma sokulmamış yahu.
Kılıç mı değil acaba?
2.kişiliğiyle alakalıdır diye sordum durandal lanetli değilde 2.kişiliğinden bahsettim.Durandal'ın lanetli olduğu bilgisi nerede geçti?
Meito sınıflı kılıç değil mi?Kılıç, ama Meito sayılmıyor.
Normal kılıç işte. Ünlü ya da isim yapmış bir kılıç sayılmıyor.Meito sınıflı kılıç değil mi?
Sınıflı olmayan kılıçların arasında da yok.
Farkettiysen onun desenindeki çiçeklerin taç yaprakları daha fazla.Ame no Habakiri muhteşem gözüküyor ya.
Shanksinki de yok ismi olmasına rağmen (Griphon sanirim). Ileride bilgi geldikçe yazılır. Cracker de Meito olduğu son vivrede söylendi sanırım ismi olmasina rağmen. Lawunki de söylenir.Meito sınıflı kılıç değil mi?
Sınıflı olmayan kılıçların arasında da yok.
Enma'nın hikayesini dinledik fakat bu kılıç tam bir muamma. Enma ile zıt şekilde tasarlanmış. İşleyiş şeklinde de bu zıtlık devam ediyor mudur acaba diye düşünmeden edemiyor insan.Farkettiysen onun desenindeki çiçeklerin taç yaprakları daha fazla.