Bundan sonra göreceğimiz her kılıç ustasının kılıçları o seviyede çıkar bence. Artık canavarlarla kapışıyorlar sonuçta.Goroseideki Shodai değilse bence de öyle. Vistaya da 12 giderdi şimdi
Kinge de 12 diyorum.
Bundan sonra göreceğimiz her kılıç ustasının kılıçları o seviyede çıkar bence. Artık canavarlarla kapışıyorlar sonuçta.Goroseideki Shodai değilse bence de öyle. Vistaya da 12 giderdi şimdi
Kinge de 12 diyorum.
Meito olan kılıçlar bu sınıfa giriyor. En dandik Meito bile buna dahil. Law'un kılıcı olan İblis Duvağı derecesi olmayan bir kılıç. Her kılıcın derecesi olmuyor yani.Sınıfları bilinmeyen kılıçlardan farkı ne? Ben onlar Meito değil sanıyordum.
İsim yapmamışsa daha önce kimse kullanmamış ya da önceki kullanıcıları bilinmeyen anlamına mı geliyor?
Lanetli bir kılıcın uzun süre geri planda kalması bana pek mümkün görünmedi.
Weevilin elinde 12 var de mi şu an?Bundan sonra göreceğimiz her kılıç ustasının kılıçları o seviyede çıkar bence. Artık canavarlarla kapışıyorlar sonuçta.
Onunki biliniyor mu ki? Babası gibi bir şey kullanıyor işte. Bence çakmadır onunki xdWeevilin elinde 12 var de mi şu an?
Yılan Biçen'i Denjiro a.k.a. Kyoshiro Orochi üzerinde kullanacak gibi geliyor bana. Tasarımları cidden efsane. Oden ile ilgili bir flashback koymadan perdeyi kapattı. Artık savaş sırasında en can alıcı yerde koyar galiba.Tasarım olarak çok başarılı kılıçlar. Hem renkleri hem de isim olarak zıt olması çok hoş. Oden'i daha çok merak etmeye başladım bunlar sayesinde.
Bunlar Meito olduğu kesin olan kılıçlar. Dikkat edilirse iki tane kılıcın sadece adı var, neye benzedikleri bile belli değil, ama Meito demişler.Crackerin kılıcı isimliydi, meito olduğu son vivrede söylendi. Yani meito ne demek pek bilmiyorum ama öyle herhalde.
Lawun ve Shanksinki de meitodur, açıklanmadı diye yazılmadı herhal
Hitetsunun yaprakli ismi belli olmayan kılıç ta meito diye geciyor.Bunlar Meito olduğu kesin olan kılıçlar. Dikkat edilirse iki tane kılıcın sadece adı var, neye benzedikleri bile belli değil, ama Meito demişler.