Kumdan bina yapsın. Sonra onuda fırlatır rakibine. :Sne zorosu ya Zoro gitsin kumdan kale yapsın
Kumdan bina yapsın. Sonra onuda fırlatır rakibine. :Sne zorosu ya Zoro gitsin kumdan kale yapsın
Her şey tamam da , bu sıralama niye bu kadar saçma olmak zorundaydı :T1- Hulk Naruto evreninde olsa, yolda Itachi ile karşılaşsa, Tsukuyomi - Amaterasu - Susanoo - İzanami ---> Hulk PERT..
Öyle bir sıralama yaptın ki peş peşe attıktan sonra Hulk'u pert edebilsin. :TNaruto serisini hiç takip ettin mi bilmiyorum ama Itachi'nin kullandığı güç sıralaması bu.
Itachi vs Kakashi = Tsukuyomi
Itachi vs Jiraiya = Amaterasu
Itachi vs Sasuke = Önce Tsukuyomi, Sonra Amaterasu, Daha Sonra Susanoo
Itachi vs Kabuto = ... Izanami
Hulk gibi öküz birine teknik denemesi yapmadan savunma yaparım Sussano :/Niye lan, Hulk'tan bahsediyoruz ha HULK bu. Itachi gibi düşünmeye çalış, önce Tsukuyomi ile acı çektiriyorsun, baktın daha güçleniyor ver Amaterasu'yu. Baktın tınlamıyor, çıkar Susanoo'yu. Baktın totsukayla kırbaçladıkça sinirleniyor, artık yapacak hamle kalmayınca bir gözü feda et, Izanami yap, sonsuza kadar dönsün dursun Hulk. Gerçi Itachi'de teknik bitmez, edo bozulmasa ve Itachi ölmese yeni teknik üretirdi kesin.
Neyse sıkıldım başkasına bulaşayım :TSusanoo'nun savunması dandirik lan, onla Hulk'ı nasıl tutacaksın? Gaara kumla içine sızıyor, Raikage ile Tsunade patlatıyor Susanoo'yu. Bunun dışında sırayla yapma nedenlerimden birisi de birinden kaçarsa diğerine yakalansın diye işte. Tsukuyomi'den kaçamazsa diğer aşamaya geçmem ki zaten niye geçeyim.
Yazanların kendisi dahi çelişiyor bu konuda. Herkesin kendi fikri deniyor bu olay üzerinde geçen sefer ki gibi sadece wiki mevzusuna dönüştürmeyelim.Wolverine kafası gövdesinden ayrılmadığı sürece asla ölmez.
Çizgi romana bağlı değil sadece animasyon o.Thor'un çekicini yerden kaldırmak mı daha zor yoksa adamatiumu kırmak mı?
Ben Wiki'ye değil, Professor X'e güveniyorum. Gerçi o bile kesin bir şey diyememiş, ama kafası kesilince ölmesi çok da mantıksız olmaz.Yazanların kendisi dahi çelişiyor bu konuda. Herkesin kendi fikri deniyor bu olay üzerinde geçen sefer ki gibi sadece wiki mevzusuna dönüştürmeyelim.