Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Marshall D. Teach

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 186 54.9%
  • Sevmem

Kullanılan: 153 45.1%

• Kullanılan toplam oy
    339
Her zamanki gibi uydurmaya devam ediyorsun, uçmaktan da vazgeçmedin anlaşılan :)

1- Evet Teach sonuç bazlı düşünüyor. Bak bakayım Yami Teach Ace'e ne diyor. :) Her şeyi planladım diyor :)

2- Teach'in Magallena karşı ölüp gideceği tamamen senin safsatan. :)

Al bak Teach yanıyorken karanlıkla üstündeki alevleri çekip alıyor, sonra da karanlık her şeyi çeker diyor, üzerine bulaşmış zehri çekemeyeceğini düşündüren nedir :)

Hadi zehri karanlıkla çekemedi diyelim, öleceği kesin mi bu adamın, belki Luffy gibi hormon tedavisine ihtiyaç duymadan anında bağışıklık kazanacak ve kalkıp devam edecek, nerden biliyorsun :)

3- Hadi diyelim zehri çekemeyecekti ve hakikaten Magellan olmasa ölecekti, burada da iki durum var.

A- Her yapılan plan başarılı olacak diye bir kaide yok. Teach'in Hancock ve Devrimcilerin silahlarına çökme planı da tutmadı mesela. Ancak planın başarısız olması Teach'in plan yapmadığı/sonuç bazlı düşünmediği anlamına gelmiyor. Bu da senin işkembeden salladığını gösteriyor. :)

B- Teach nasıl Thatch'in meyveyi bulmasına kader dediyse Shiryu'nun gelmesine de kader demişti. Teach'in kader dediği şeylerin muadili Luffy''e yapılan yardımların milyonda biridir. Luffyfanlar da Luffy adlı kişilik gibi Rabbena hep bana kafasında olduklarından tüm yardımlar Luffy'e yapılsın istediklerinden Teach'e yapılan 1 yardımdan rahatsız olman anlaşılabilir bir durum. :)
Yine bomboş bir yorum. İlgili bölümleri okumamışsın. Onlarla hiçbir alakası olmayan yorumlar. O bölümde herkes aha ölüyorduk, şansımız vardı felan diyor. Herkesin ağzında şanslıydık kadey bizden yana aha öldüydük, öleceğimi düşünüyordum diyor.

Teach plan muhabbetini unutup anı yaşayacan diyor.

Shiryu ortaya bu panzehirle çıkmasam hepiniz kesinlikle ölmüştünüz diyor.

Teach: Şans kimin yaşayıp öleceğine karar veriyor olabilir. Ama ilk korkan kim olursa o kaybeder. Hadi anı yaşayalım.

Evet bu söz tam bir plan ustasının sözü. Yine bilip bilmeden konuştuğun bir yorum.

Son düzenleme:
Yine bomboş bir yorum. İlgili bölümleri okumamışsın. Onlarla hiçbir alakası olmayan yorumlar. O bölümde herkes aha ölüyorduk, şansımız vardı felan diyor. Herkesin ağzında şanslıydık kadey bizden yana aha öldüydük, öleceğimi düşünüyordum diyor.

Teach plan muhabbetini unutup anı yaşayacan diyor.

Shiryu ortaya bu panzehirle çıkmasam hepiniz kesinlikle ölmüştünüz diyor.

Teach: Şans kimin yaşayıp öleceğine karar veriyor olabilir. Ama ilk korkan kim olursa o kaybeder. Hadi anı yaşayalım.

Evet bu söz tam bir plan ustasının sözü. Yine bilip bilmeden konuştuğun bir yorum.
Yine bomboş yorum yapmışsın ve yazdığım hiçbir şeyi cevaplayamamışsın, şaşırtmadın :)

Teach, Ace'e her şeyi planladım diyor mu, diyor, cevabın var mı, yok.

Devamındaki sayfada zaten Luffy'yi yakalayıp Lord olma planını anlatıyor.

Teach sırayla birisini yakalayım getirme => Lord olma => ID planları yapmış mı yapmış, cevabın var mı, yok.

Teach Ace'e meyve için WBnin tayfasına girdim diyor mu diyor, yani planlamış, cevabın var mı, yok.

Magellanın zehirlediği herkes ölüyor mu, Bon Clay vs öldü mü mesela, yoksa onlara da mı Şiryu panzehir verdi, bu bile saçmaladığının kanıtı.

Boşboğazlığı sonunu getirecek; Imu ve Akainu'ya denk gelirse kesin deldirir kendini. Madara v2 bekliyorum; Madara çok komikti, Oda daha kötüsünü yapabilir.

Yine bomboş yorum yapmışsın ve yazdığım hiçbir şeyi cevaplayamamışsın, şaşırtmadın :)

Teach, Ace'e her şeyi planladım diyor mu, diyor, cevabın var mı, yok.

Devamındaki sayfada zaten Luffy'yi yakalayıp Lord olma planını anlatıyor.

Teach sırayla birisini yakalayım getirme => Lord olma => ID planları yapmış mı yapmış, cevabın var mı, yok.

Teach Ace'e meyve için WBnin tayfasına girdim diyor mu diyor, yani planlamış, cevabın var mı, yok.

Magellanın zehirlediği herkes ölüyor mu, Bon Clay vs öldü mü mesela, yoksa onlara da mı Şiryu panzehir verdi, bu bile saçmaladığının kanıtı.
Bak direk sahneyi atmışım sana. Gidiyorsun alakasız bir pasajı tartışıyorsun. Ben sana direk olayın geçtiği sayfaları atıyorum. Orada geçen diyalogları atıyorum. Gidiyorsun alakasız bir bölümden bahsediyorsun.

Attığın sayfalarda Magellan var mı? Yok. Zehir muhabbeti var mı ? Yok. Sen ne anlatıyorsun? Neyin kafasını yaşıyorsun usta?

Bölümde oleceklerini hepsi kabul etmiş. Shiryu kesin ölürdünüz diyor. Sen neye dayanarak konusuyon. Cevap vereyim keyfine göre.

Turgut Özal, zamanında "Benim memurum işini bilir" diyordu.

Teachi anlatan bir laf da "İşini bilecen, işe gitmeyecen" şeklinde.

Bir komik hadise de şu;

Teach bir yandan ha genetik ha fırsatçılık ha öyle ha böyle en güçlülerden biri olurken;

Diģer yandan bir yerlerini yırtarak güçlenmek zorunda kalan ve fanlarının offf süper yeaa diye övgüledikleri Garpı, görmesine bile gerek kalmadan adamlarına dövdürüp kodese tıkıyor.

Kurnazlık, fırsatçılık, sonuç bazlı düşünme ve hareket etme yetenekleriyle Teach oldukça gerçekçi bir karakter. O yüzden de zaten OP serisindeki hakiki korsanlardan birisi. Diğerleri gibi sırf hükümete bağlı olmayip aykırı takildiklari için adina korsan denen evliya gibi gezenlerden değil.
Valla reis konumuna göre ayarlıyor gücünü. Yeri geliyor Shanks'i çiziyor, yeri geliyor Ace'i tokatlıyor ama baktı gördü attığı taş ürküttüğü kuşa değmiyor çat geri vites olay yerinden sıvışıyor. Öyle süper kahramanlıkta yok dümdüz çıkarcı kötü adam, şu seride gördükçe gözümüz gönlümüz açılıyor :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık