Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Marshall D. Teach

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 184 54.9%
  • Sevmem

Kullanılan: 151 45.1%

• Kullanılan toplam oy
    335
Thatch'i indirmesi bana hala saçma geliyor adam 4.dümen kumandanı meyvesiz Teach'in gücünün yetmemesi lazım arkadan saldırması ihtimali düşünüyorum gözlem hakisi yüzünden işe yaramamalı.
Karasakal güçsüz değil de bilinçli geri duran biri, Ace 2. tümen lideri sen olmalısın derken bunu istemiyordu. Shanks’a kalıcı yara vermiş. Her zaman belli bir seviyenin üstüdür.
Galiba bir yerde görmüştüm Thatch meyveyi çoktan yemiş o yüzden Teach onu öldürmek zorunda kalmış.
O zaman bunca zaman haksız linç yiyen Karasakal reis

Yok yam yami yi Thatch'dan almak için öldürmek zorunda kalmasından bahsediyordum.
Hani sen dedin ya Thatch meyveyi Karasakal çalamadan yemiş bu yüzden BB onu öldürüp meyveyi çalmış diye. Meyveleri çalma yeteneğinin Yami Yami'ye ait olmasının daha olası olduğunu düşünüyorum. Yami Yami'ye sahip olamadan nasıl Thatch'ten Yami Yami'yi alacak ki? Yani meyveleri çalabilmesi için Yami Yami'ye ihtiyacı var. Tabi bu benim görüşüm. Yanlış olma ihtimali yüksek.

Hani sen dedin ya Thatch meyveyi Karasakal çalamadan yemiş bu yüzden BB onu öldürüp meyveyi çalmış diye. Meyveleri çalma yeteneğinin Yami Yami'ye ait olmasının daha olası olduğunu düşünüyorum. Yami Yami'ye sahip olamadan nasıl Thatch'ten Yami Yami'yi alacak ki? Yani meyveleri çalabilmesi için Yami Yami'ye ihtiyacı var. Tabi bu benim görüşüm. Yanlış olma ihtimali yüksek.
Kullanıcısı ölünce şeytan meyvesi yakınındaki en yakın meyveye gidiyordu sanırım. Hatta Punk Hazard da arcında benzeri bir şey gösteriliyordu. Teach yami yami yi büyük ihtimalle birden fazla meyve gücü kullanabilmek için istemiştir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık