Kral hakisi olsa güzel olurdu evet meyvede efektif meyveler ama öyle çer çöp degil yani güzel kombine saldırılar yapılabilir.Haki namına bir şey yok varsa yoksa meyve. Benlik değil tarzı.
Kral hakisi olsa güzel olurdu evet meyvede efektif meyveler ama öyle çer çöp degil yani güzel kombine saldırılar yapılabilir.Haki namına bir şey yok varsa yoksa meyve. Benlik değil tarzı.
Benden hediye olarak kabul et o zamanDüşmanın düşmanı ticari ortağımdır meyve satabildiğim herkes dostumdur.
O kadar tırsak bir adamda kral haki çıkmasın yav :/Kral hakisi olsa güzel olurdu evet meyvede efektif meyveler ama öyle çer çöp degil yani güzel kombine saldırılar yapılabilir.
Çıksın abi niye çıkmasın vs leri en azından biraz daha zevkli olur tek atılan vslerin de albenisi yok artık karşılıklı gol olan maçlar daha cazip.O kadar tırsak bir adamda kral haki çıkmasın yav :/
Özel zırhı meyvesi. Muhtemelen aldığı hasarı yok ediyor. Ama acısını 2 kat çekiyorAdam kendini çizdirmeyi seviyor her vs sinde bu böyle dikkatli davranmıyor kaido gibi özel zirha sahip olmamasına rağmen savunma yapmıyor Bal porsuğu misali aldığı yara umrunda olmuyor.
Ace yaktı bunu yami yami ile ateşi söndürdü yanık izi dahi olmadı.Özel zırhı meyvesi. Muhtemelen aldığı hasarı yok ediyor. Ama acısını 2 kat çekiyor
Çok iyi meyve, acıya dayanabildiği sürece ölümsüz neredeyse. Boşuna bu meyvenin peşine düşmemiş.Ace yaktı bunu yami yami ile ateşi söndürdü yanık izi dahi olmadı.
Adam bağrı açık geziyor o kadar da darbe aldı law içini açtı verdi şoku ama yara izi yok yami yami ile alakalı mı yoksa ırkından dolayı mı çözemedim.Çok iyi meyve, acıya dayanabildiği sürece ölümsüz neredeyse. Boşuna bu meyvenin peşine düşmemiş.
Irkını ben Kumanın ırkına benzetiyorum.Adam bağrı açık geziyor o kadar da darbe aldı law içini açtı verdi şoku ama yara izi yok yami yami ile alakalı mı yoksa ırkından dolayı mı çözemedim.