O kadar ariyorum şöyle resimlerini bulamıyorum sende kesin karasakal sevdaligi var hep sen buluyorsun böyle resimleri lobiyi üzerine yapayım mı?
Adam kendini çizdirmeyi seviyor her vs sinde bu böyle dikkatli davranmıyor kaido gibi özel zirha sahip olmamasına rağmen savunma yapmıyor Bal porsuğu misali aldığı yara umrunda olmuyor.İki olağanüstü meyveyle bile Law'a kendini çizdiren adam bir de özel ırk çıktı. Şimdi hem özel ırk hem de iki meyveyle kendini Law'a çizdirmiş bir Teach var karşımızda. Gücünün hakkını veremiyor. Final boss olsa bile o algıyı yaratmıyor okuyucuda
Görselleri aramıyorum ki üzerinde oynama yapıyorum ben düşman lobinin üyesiyim gardaş.O kadar ariyorum şöyle resimlerini bulamıyorum sende kesin karasakal sevdaligi var hep sen buluyorsun böyle resimleri lobiyi üzerine yapayım mı?
Düşmanın düşmanı ticari ortağımdır meyve satabildiğim herkes dostumdur.Görselleri aramıyorum ki üzerinde oynama yapıyorum ben düşman lobinin üyesiyim gardaş.
Haki namına bir şey yok varsa yoksa meyve. Benlik değil tarzı.Adam kendini çizdirmeyi seviyor her vs sinde bu böyle dikkatli davranmıyor kaido gibi özel zirha sahip olmamasına rağmen savunma yapmıyor Bal porsuğu misali aldığı yara umrunda olmuyor.