Yok ya sadece zehirini absorbe edebilecek tek kişi o diyorsen şimdi magellanı sadece bb mi alabilir diyorsun ?
Yok ya sadece zehirini absorbe edebilecek tek kişi o diyorsen şimdi magellanı sadece bb mi alabilir diyorsun ?
Magellanı Mihawk alır Marco'da alır Jozu da alır Vista da alır vs vs gider bu benim açımdan bu adamlar magellanı alır... karasakal'ada gücünü absorbe ettirmez... öküz gibi adam magellan boş değil !öyle mi dedim? ... gücünü stop ettirebilecek sadece bb var dedim ilk hamleyi bb yapsaydı zehre falan dönüşemezdi
magellanı amiraller,sengoku alabilir
ben buna imkansız gözü ile bakıyorum... magellan BB'den daha büyük öyle bi mallık yapamaz level 6'daki elemanlar kesinlikle yardım etti... yoksa bb s..tn sene alamaz magellanıkimse bilemez... ama vs de almadı da diyemeyiz, büyük ihtimal bence bb zehrini stop ettirdikten sonra bütün tayfa çullanmışlardır
alamaz diyorum yine... Kumada fena eline verir Bb'nin ayaklarına kapanır kuma'nın...ya şimdi?![]()
Yok daha neler Emre az daha zorlasan Chopper bile alacak BB yialamaz diyorum yine... Kumada fena eline verir Bb'nin ayaklarına kapanır kuma'nın...
ben ne diyom işte ilah adam herkese tek atıyor hatta ölüm gözleri var karasakalın kira oyonkou seviyesinde diye düşünüyorum nesi saçma? dünyanın en güçlü logiası + en güçlü paramecia sına sahip biri op alemindeki 2şeytan meyveli tek adam...
biz size ne kadar birşey anlatmaya calıssakta anlayacağınız yok düz mantık at gözlüğüyle tartısma olmazevet zoro tek atar ezik ne de olsa...![]()
ben küçümsemiyorum siz adamı op'un kamisi yaptınız hatta Death note'un kira'sı benim için bb kira death note'uda bulacak yakında ölüm gözlerini alacak kimse kalmayacak karsısında... hatta depremi var artık herkese tek ataremre sende küçümsüyosun bu adamı kabul et , öyle yada böyle yaptığı işler ortada yanisevmemek başka gerçekleri görmemek başka...
ben küçümsemiyorum siz adamı op'un kamisi yaptınız hatta Death note'un kira'sı benim için bb kira death note'uda bulacak yakında ölüm gözlerini alacak kimse kalmayacak karsısında... hatta depremi var artık herkese tek atar
birşey derdimde top secretişte bakın anti bb ci bile kabullendi ölüm gözleri olayını sadece odayla ben biliyoduk sen nerden öğrendin ?
![]()