ben küçümsemiyorum siz adamı op'un kamisi yaptınız hatta Death note'un kira'sı benim için bb kira death note'uda bulacak yakında ölüm gözlerini alacak kimse kalmayacak karsısında... hatta depremi var artık herkese tek atar

ben küçümsemiyorum siz adamı op'un kamisi yaptınız hatta Death note'un kira'sı benim için bb kira death note'uda bulacak yakında ölüm gözlerini alacak kimse kalmayacak karsısında... hatta depremi var artık herkese tek atar
birşey derdimde top secretişte bakın anti bb ci bile kabullendi ölüm gözleri olayını sadece odayla ben biliyoduk sen nerden öğrendin ?
![]()
evet işte korkağı gördük BB topukkorkağı görürüz ilerde neyse uzatmıyorum bu yorumunda sonra![]()
Halen filler diyor yafiller anlayamayan insanlar yazık manga okayacaksın küçüğüm, emrecim![]()
Sezar Thact'i karasakal öldürmedimi ?hadi emre anlamıyor ve anlamak istemiyorda sende mi brütüs
bölüm yorumlarına bakarsan filler kısımların nasıl yerlerde süründüğünü olduğunu görebilirsin bir resim koydum
manga dışı bilgiler uydurmadır
....paylaşım için teşekkürler çeviride tek yanlış var o da ölümden korkmuyor felan yazıyor orası yanlış biraz![]()