Karasakal gerçek dünyada varolmuş korsanlardan biri olduğundan olabilir yani kastettiği gerçek olanıdır ben teach'de sevilecek bir yön göremiyorum buggy bile teach den daha havalı
abi adam gerçek bir korsana benziyor daha ne olsun(buggy jokerin çakması

), luffy'i illaki severim ama daha çocuk, zamanı değil ,zaman karasakalın zamanı adamda zeka var, güçler var,tayfa var,gerçek tarihin en büyük korsanı, Oda'nın en sevdiği gerçek korsanmış ,o kadar etkilenmişki aynı öyle geçirmiş one piece'ede karasakal ve teach olarak üstelik yine benzerlikler var bu karasakal başka ünlü bir korsanın gemisindeymiş(Nazik Bonnet) ama isyan edip ele geçirmiş ,aynı onepiece'tede benzer bişey beyazsakala isyan etmemiş ama gitti komutanını öldürdü,
benzer bişey(beyazsakal ile nazik bonnet arasında bir bağ yok ama ünlülük açısından

) üstelik karanlık logiası en güçlü logia bana göre birde bu yüzden ,ve adam hep eğlence çıkarıyor savaş çıkarıyor, ortalığı ayağa kaldırıyor, öbür türlü sıkılırım herşey ayarlanmış gibi luffy onepiece'i bulsun mutlu sonla bitsin sıkıcı olur(bence) karasakal korsan kral olsun ortalığı birbirine katsın onu durduracak tek kişide luffy olsun çok daha iyi bir senaryo bana göre