Boş konuşmuyormuş...Tekrar ellerine sağlık Smoker-san... Adamın güçleri netleşiyor... Kim bilir daha ne özellikler verir Oda-sensei bu adama... Gerçekten de "En Güçlü Şeytan Meyvesini" yemiş adam...
Lafı olmaz...eline saglik smoker
Çok şeyler yazardım ama...bir daha ki güncellemede kişiliğine karaktersiz kişiliksiz olduğunu da yazar mısın iyice kıl oldum bu adama. oda bir haftalığına bana sorsa ne yapayım diye. karasakalı itin götüne sokarım direk bir daha çıkmamak üzere
eline sağlık bu arada.
Bir gün düşüreceğim sizi.içinin boş olacağından korktum o kadar Spoiler açınca yaa veya çok büyük bir küfür filan zannettim
Bence hoş...bu adamin gulmesinden nefret ediyorum
Onunda kendine has bir özelliği...bu adam garip biri hala anlamdım neyin nesi
2 meyve kullanıo
Öyle...filmlerdeki olmazsa olmazlardan kötü adamımız
Sağ ol... Luffy dağılır şuanki gücüyle...ellerine sağlık güzel çeviri bu adam herşeyi çok zekice planlamıs bence çok tehlikeli biri luffy ile kapışmasını merakla bkledigim biri
Sağ ol... Biraz böyle kalsın da... Düzeltirim...eline sağlık üstadüstad imzana bi şekilversen gözümüz kayıyor
Olmayan bir şey için kesin gibi konuşman garip bende diyom ki luffy bitane kodu Karasakalın agzı burdnu dagıldı adam kan revan içinde kaldı yalan olduğunu düşünüyosan 447 izleyebilirsin bence idda ediyom aynı yumruktan 3 tane daha vursaydı karasakal ölürdü illa somut kanıt istiyosan 447 o sahneyi izle resmen adam yerde vıyıkladı yani kesin bir şekilde konuşman bence saçma enel luffy başta dövmedimi luci dövmedimi sonuç ne oldu bu somut bir kanıt bence..ace ile dövüşlerinde konuşması biraz gerekliydi bence çünkü karanlığı anlatması lazım yoksa kafamızda birçok soru işareti kalırdı ace'e nasıl vurdu diye hakisimi vardı diye düşünenler çıkardı ,yalnız luffy'ye karşı komikti ya yere gömdü sonra şeytan meyveleri bana işlemez falan dedi luffy'de ''ne olmuş!'' tam devam etcekti jinbei geldi jinbeide çaktı orda mevzuyu luffy devam etse çok fena yenilirdi çünkü
Orda BB 'ye bitane hakili Gear Third Pistol koysaydı ne olurdu merak ediyorum imzama bakmanız yeterli...Olmayan bir şey için kesin gibi konuşman garip bende diyom ki luffy bitane kodu Karasakalın agzı burdnu dagıldı adam kan revan içinde kaldı yalan olduğunu düşünüyosan 447 izleyebilirsin bence idda ediyom aynı yumruktan 3 tane daha vursaydı karasakal ölürdü illa somut kanıt istiyosan 447 o sahneyi izle resmen adam yerde vıyıkladı yani kesin bir şekilde konuşman bence saçma enel luffy başta dövmedimi luci dövmedimi sonuç ne oldu bu somut bir kanıt bence..