Yahu konu WB'nin en güçlü olup olmadığı. Bir ayağı çukurdayken yine de Aka yenemedi demek ne alaka? En güçlü olduğunu ispat etmesi gereken WB. WB bire bir dövüşte hastalığı sebebiyle üst düzey karakterlere yenilirdi. Çünkü yakın seviyelerde dövüşler uzun sürüyor ve açık verdirmen gerekiyor. Aka'yı sürpriz atak olmasa öyle gömemezdi. Tamamen gafil avladı.O yüzden bir ayağı çukurda ihtiyarı yenemedi di mi? Yoksa istese yenerdi. Bu Köpek işine gelince ona buna havlayan, Shanks falan görünce süt dökmüş kediye dönen kişiydi aynı kişiden bahsediyoruz herhalde. Adaletin Yılmaz Savunucusu (!)
Feat yerine Türkçe kullanmalısın öncelikle. Türkçe karşılığı varken yabancı kelime kullanmak yasak. Ben senin tabirinle "feat" özelinden gitmiyorum. Bir çerçeve çiziyorum. Kizaru ve Kuzanla ilgili durumu söyledim. Onlar öncelikle Marco ile Jozuyu yensin de adam akıllı sonra konuşuruz. Saka konusunda ise argüman bulamayıınca ayak mevzusuna mı girdin. Yıllardır tartışırım bu argümanı da ilk kez duydum. Tamam adam bir yonkou değil ama amiral yani. Bir şeyler yapsın bir zahmet gitsin tek yesin demiyorum gerçi tek yedi sonra di mi Babalığa küfür ede ede yerin dibini boyladı
Zaten ben bunun cevabını bir evvelki mesajda verdim. Kaidou, Koca Ana ve Shanks. Ben onu Marineford özelinde yazdım.
Bire bir mücadele bazında bakması mı gerekiyor Aka'nın? İlk amaçları WB'nin hedefine ulaşmasını engellemek. Bunu da gayet iyi başardılar. Luffy'nin başarıları hariç MF tam bir hezimettir WB korsanları için. En sevdiğim iki taydadan biridir ama gerçek bu.
Shanks gelince kediye falan döndüğü yok. Başka bir yonkou gelince, Jack gibi hepinizi gömerim moduna geçmesi aptallık olurdu asıl. Mantıklı olan savaşın adrenalininden sıyrılıp emir komutayı dinlemektir. Sengoku da hemen müdahale etti zaten.
Saka konusunda argüman bulamayınca mı? Oda rahat bir şekilde terlemeden WB atağını durdururken çizmedi mi? Kizaru da gayet rahattı. WB'nin bir ayağı çukurdaydı, amiraller de buna paralel bir şekilde davrandılar. WB ne hale düştün falan dediler flslfkdşs
Konu MF'deki en güçlü karakter değil ki... MF'deki WB dünyadaki en güçlü adam mıydı? Değildi işte. Kendi sözü var mangada geçen. Onu da mı inkar edeceksin?