Niye duygusal yaklaşayım hocam
Ben Marco fanıyım
Marco'nun kaptanı babası dayısı halası beni ilgilendirmez.Kizaru uzaktan gidecek yasakani bilmem ne atacak Wb'de öylece bakıp isviçre peynirine dönecek (İsveçde olabilir) Bu kadarcık mı tüm olay?
Güldürdün
Yasakani no magatama ile ne alakası var olayın ? Ben o teknikle Wb gider dedim mi ? Hee mevzu o saldırıysa uzaktan atmasına gerek yok Kizaru'nun. Uzaktan karşılayabilir depremle. Ama yakına gelir 3-5 tane sıkar, yeteri kadar hasar verir zaten.
Ya kimse bana Squardo'nun kılıcından sıyrılamayan Wb'nin Op evreninin en hızlı adamlarından birinin saldırılarından sıyrılıp da onu yeneceğini söylemesin abi ya. Ne tartışıyorum diye sorguladım şu an kendimi Allah aşkına
Wb'yi orda en fazla zorlayacak amiral Kizaru'dur. Yonkoular genç ve diri oldukları zaman bir amirali tek eliyle tutar, çamaşır suyu kıvamına gelinceye kadar sıkar, kurusun diye de ipe serer. Bunu gören Tsuru, 40 yıllık çamaşırcıyım kimseyi böyle ipe dizmedim der
Ama yonkou değil, korsanlar kralı olsun, daha kendisine gelen saldırıdan sıyrılamıyorsa delik deşik olmaya mahkumdur. Ne kadar dayanacağı fiziksel dayanıklılığına bağlıdır. O da sadece ölümünü geciktirir o kadar.
Biraz objektif olun abi ya. Adam geleni geçeni yiyor diyorum, Wb yener diyorsun
Marco kendi ağzıyla Oyaji eskisi gibi değil diyor, hala Wb.
Croco aynı şekilde Wb'nin o haline bile güçsüz diyor, hala Wb.
Beni geç mangakayla çelişiyorsunuz resmen :/
Neyse diğer yonkouları bekleyin bakalım. O zaman da Wb diyecek misiniz ?