Himmet, ağabey mi yoksa Himmet Ağabey diye birinden mi bahsediyorsun.Himmet ağabey
İki türlü de anlamadım hacı demek istediğini. :I
Himmet, ağabey mi yoksa Himmet Ağabey diye birinden mi bahsediyorsun.Himmet ağabey
Yani kaç artar bilmiyorum da zaten güncellenecek hepsinin ödülü, ödülcü başı abi söylemişti. Dediğim gibi kendini yakalamaya görünürde 9 gemi geliyordu onlar da East Blue'nun dandik denizcileri değil. Adamlar hazırlıklı gidiyor. Hepsini tek başına alırsa büyük olay. Marco o kadar adamsa gitsin o giftersları falan alsın boş yapmasın ben ne yapacağım bu savaşta diye.Shichi olmadan 1M olmuş olsun. Bununla anca 2M olur. Belki çok bile arttırdım bilemem sjhjshj
Yapılan eylemlere göreyse Mihawk'ın ödülü de beklenilenden düşük çıkar buna mantıken. ://
Mihawkun 900 milyon 1 milyar ödülü çıkarsa hmmmmmm
kesinlikleOda gelip kulağıma Marco'nun ödülü 999.900.000 berry diye fısıldasa bile inanmam. Deli misin derim.
Bak sana atacağım cevabı arkadaş hazırlamış zaten. Arkadaş dediysek de lafta yaniMihawkun 900 milyon 1 milyar ödülü çıkarsa hmmmmmm
Doğruysa cevabı basit. Adamın sıradan halka pek bir zararı yok. Hatta BB gibilere karşı ona güveniyorlar vs..