OP evreninde olsam Big Mom'a ben de dalarım, gidip iki amirale dalmam ama. Big Mom'dan yırtması daha kolay.Big Mom'a dalacak yürek var ama.
OP evreninde olsam Big Mom'a ben de dalarım, gidip iki amirale dalmam ama. Big Mom'dan yırtması daha kolay.Big Mom'a dalacak yürek var ama.
Elimde pasta ile B.M'a dalarım. Üstümde Oden baskılı tişört ile Kaido'ya tövbe ettiririm.Big Mom'a dalacak yürek var ama.
1.10 oran veriyorum sana.Elimde pasta ile B.M'a dalarım. Üstümde Oden baskılı tişört ile Kaido'ya tövbe ettiririm.
İki amiralin önündeyse anca saygı duruşuna geçeriz.Elimde pasta ile B.M'a dalarım. Üstümde Oden baskılı tişört ile Kaido'ya tövbe ettiririm.
Eyvallah. Avatar modunu bile açmam bu arada her.1.10 oran veriyorum sana.
Sen Kid'e böylelikle laf çakmış olmuyor musunOP evreninde olsam Big Mom'a ben de dalarım, gidip iki amirale dalmam ama. Big Mom'dan yırtması daha kolay.
Kid'in ödülü 400 küsür zaten. Amirale dalarsa yükselir.Sen Kid'e böylelikle laf çakmış olmuyor musun
Reis o kadar güçlü ki 1.500.000.000 onu kesmiyor.O değil eğer marconun cidden ödülü buysa Garp niye Luffynin ödüle burun kıvırıyor, hehe şimdi az buçuk ödülün olmuş diyor. Luffyden yüksek sadece 5 kişi var seride belkide