Hak ettiği ödülü almış.
Bence şu sıralar Mihawk'ın adını anarken 2 kere düşünün. Eskisi gibi nasıl olsa ortaya çıkmayacak diyerek bol keseden atmak tehlikeli artık.Oralara kadar elin uzanacağını sanmıyorum. İşte bu vivreyi yapanlar, editörler, Oda filan sjhjhj :dd.d
Ben onu Marco'nun ödülüne istinaden yazmıştım. Yaptıklarına baktığımızda Mihawk'ın yaptığı tek icraat denizci filosunu yok etmek olacak. Shichi öncesi 1M ise bunu yapmasıyla anca 2Me kadar yükselir. :d.dd
Güncel ödülden bahsediyorduk. Marco'nun ki böyleyken Mihawk için çok fazla beklemek absürt kaçıyor. ://Bence şu sıralar Mihawk'ın adını anarken 2 kere düşünün. Eskisi gibi nasıl olsa ortaya çıkmayacak diyerek bol keseden atmak tehlikeli artık.
Ödül düşürme diye bi şey yoktur. Rayin ödülü bile silinmemiştiMarco'nun ödülü Wb'nin ölümünden sonra düşürülmüş olabilir. Bu ödül Kaptan ve diğer tayfa üyelerinin etkisi olmamış hali bence.
Köyden indim şehire filminde büyük abinin altın sayma şeklini hatırlattı yazdığın sayıHimmet, ağabey mi yoksa Himmet Ağabey diye birinden mi bahsediyorsun.
İki türlü de anlamadım hacı demek istediğini. :I
Adın Hikmet mi başkanNe var lan?
Ben sana karı alacak adamımKöyden indim şehire filminde büyük abinin altın sayma şeklini hatırlattı yazdığın sayı
Adın Hikmet mi başkan
O zaman adının ne olduğu önemli değilBen sana karı alacak adamım
Big Mom'a dalacak yürek var ama.Ne yapmış ki ses getirecek? Jax tek başına amirallerin olduğu filoya falan dalan bir manyak. Marco'da onu yapacak yürek yok.