Ben anlam çıkarırım çünkü mantık yürütürüm sanada tavsiye ederim bunu bak mantık.
Anlamak istemeyen sensin. Jozu orada Crocodile'a odaklanmış yani saldırdığı kişi o, Dof ise araya girip tutuyor Jozu'yu eee tutmaktan başka ne yapıyor? Acaba Jozu ile 1v1 yapsa bu kadar kolay tutabilecek mi?
Dof ile Smoker'da vs attı Dof bırak tutmayı zarzor çizik atabildi Smoker'a eğer sen diyorsan ki Smoker> Jozu bir şey diyemem hatta tartışmayı burada bitirelim
Ek olarak Dofun Jozuya zarar verecek bir saldırısı bile yok. Söyler misin bana Dof Jozu'yu hangi saldırısı işleyecek bir de Jozu üzerinden sonuç belirliyorsunuz. Hadi yenebilme ihtimali olsa bir şey demeyecem. Araya girdi tuttu diye Dof üstün yapıyorsunuz. Diyecek bir şey bulamıyorum cidden.
Hala diyorsun ki ezici bir üstünlükle savaşmış. Sen ya dalga geçiyorsun tartışırken ya da mangayı okumuyorsun.
Wb'nin tafasında en güçlülerden kim kaldı?
Wb ölü, Ace ölü,Jozu'nun tek kol yok, Thatch ölü. Resmen adamlar dağılmış. Sen o halde ki bir tayfanın BB ile dövüşebileceğine şaşırmıyorsun da BB'ye yenilmesine mi şaşırıyon.? Adamda 2 meyve tayfası ise tam ve 6. seviyelerle dolu.