Bana göre, Shin Sekai'de yonkoulardan sonra Marco gelir. Doflamingo ona denk olamaz.
Ona onçbjektif olmak diyoruz biz, sanki karşısında yonkou var?Dof fanlığım ağır başmış. Dof demişim cidden
Edit: Baya da savunmuşum yav ne zaman yazmışım hatırlamıyorum bile Marco gözüktüğün de über bir şey çıkacağını sanmıyorum. Nasıl bir güç bekliyorsunuz onu da anlamadım WB gibi bir şey mi?
Tahminen en fazla Sabo gibi olmuştur gibime geliyor. Artı olarak koka falan yapıyordur. Meyesi ne olur bilemem.Ona onçbjektif olmak diyoruz biz, sanki karşısında yonkou var?
Marco kim oluyor.:/
Senle aynı fikirde olmak beni mutlu etti Lakin çetin bir dövüş felan olmaz.. Marco baştan sona kadar üstün olur ve çok da zorlanmaz.Çetin bir dövüşün ardından Marco alır.
Jozu dan örnek niye veriyorsun olayımız Marco... Jozu nun meyvesi el vermiyor Aokijinin buzuyla kapışmasına ama genede zorlayacağı belli Aokiji yi.. Ayrıca Jozu ve Croco Vs atarken Dof geliyor yani Jozunun dikkati Dofta değildi...Orda anlatmak istediğim sırf Marco'nun WB'in sağ kolu diye Doflamingo'dan güçlü görünmesi.
Marco'nun amiral karşısındaki duruşuna benzer ben Doflamingo'nun da amiral karşısında varlık göstereceğini düşünüyorum. Gerek Issho gerek Kuzan karşısında bu kadar rahat davranmasının arkasında iş var. Yenemez ama Doflamingo'da Issho ile dövüşseydi bayağı zorlayacaktı( kendi sözlerine göre yenebileceğini bile iddaa ediyor)
Jozu 'dan örnek vereyim Kuzan karşısında buz olunca donmayı beklemekten fazlasını yapamadı. Aynı Jozu'u Doflamingo kitleyip sırtında istediği gibi davrandı.
Bu Jozu Kuzan'a omuz atıp ağzını kanatmıştı.
Yani Marco'nun anlık sahnelerine göre bu güçte ama Doflamingo bunları yapacak güçte değil demek bana mantıklı gelmiyor.
Koyu kısımlar için cevabım:Jozu dan örnek niye veriyorsun olayımız Marco... Jozu nun meyvesi el vermiyor Aokijinin buzuyla kapışmasına ama genede zorlayacağı belli Aokiji yi.. Ayrıca Jozu ve Croco Vs atarken Dof geliyor yani Jozunun dikkati Dofta değildi...
Aynı zamanda Aokijinin buzuna yakalandığı sıradada Jozu nun dikkati Aokiji de değildi.. Lakin Marco ve Kizaru bildiğin 1v1 girdiler Marco uçurdu Kizaru yu , Ha istese geri gelemez mi kizaru gelir bu Marco nun kazandığı anlamına gelmiyor lakin bir tekmeyle Kizaru yu uçurabiliyor ve tutabiliyor onu... Yani Bu şu demek Marco nun önünde sadece Kizaru olsaydı Kizaru Marco yu geçipte Beyazsakala yakşamazdı demek istiyor ODA...
Peki Dof tutabilir mi Kizaru yu ? Sence okadar güçlü mü ? Ben valla hiç sanmıyorum. Yakında zaten mangada gözükecek Marco orada anlaşılır nekadar güçlü bir adam olduğu heralde.
Bence şu anki durumda bile Luffy den kat kat güçlüdür Marco (ki görücez yakında) ee Luffy de Dofu zorlada olsa patakladığına göre Marco haydi haydi paketler Dofu.