Helal olsun en az Kimetsu kadar hak ediyor Jujutsu da. One Piece’in lastik gibi uzayan ve her arcı birbirine benzeyen kurgusundan bıktı millet.
Helal olsun en az Kimetsu kadar hak ediyor Jujutsu da. One Piece’in lastik gibi uzayan ve her arcı birbirine benzeyen kurgusundan bıktı millet.
Ondan da anlamazlar değil mi? xdKim Siu mu eğitim verecek millete:d
Çok iyi ana karakter güçlendirme taktiği verir. Her şeyi içine çekecek. ?Kim Siu mu eğitim verecek millete:d
Joy Boy Luffy ölsün yerine Shogun Momo gelsin.Helal olsun en az Kimetsu kadar hak ediyor Jujutsu da. One Piece’in lastik gibi uzayan ve her arcı birbirine benzeyen kurgusundan bıktı millet.
Oda One Piece'i bitirdikten sonra robot mangasına başlayıp iyi bir anime stüdyosu ile anlaşırsa One Piece'ten daha fazla satar.Helal olsun en az Kimetsu kadar hak ediyor Jujutsu da. One Piece’in lastik gibi uzayan ve her arcı birbirine benzeyen kurgusundan bıktı millet.
Boşuna kel yazmıyordu orada.
Çok konuşmaSondan en iyisi.
Kimetsu'nun mangasının çizimleri şuan Jump'ta yayınlana seriler arasından en kötüsü.Jujutsu'yu bilmiyorum ama Kimetsu'nun mangası berbattı. Anladığım kadarıyla Jujutsu da anime sayesinde parlamış.
Bence yeni seriye başlamaz ya.Oda One Piece'i bitirdikten sonra robot mangasına başlayıp iyi bir anime stüdyosu ile anlaşırsa One Piece'ten daha fazla satar.