Çizimleri de kötüydü finali de kötüydü. Okudum geçtim, yorumlamaya bile gerek yok. Animesi güzel tabi.Kimetsu'nun mangasının çizimleri şuan Jump'ta yayınlana seriler arasından en kötüsü.
Çizimleri de kötüydü finali de kötüydü. Okudum geçtim, yorumlamaya bile gerek yok. Animesi güzel tabi.Kimetsu'nun mangasının çizimleri şuan Jump'ta yayınlana seriler arasından en kötüsü.
Oda yeni seriye başlamasa bile Jump serinin her şeyinden olabildiği kadar faydalanacaktır.Tıpkı Star Wars gibi One Piece bu saatten sonra farklı yazarlar tarafından yeni hikayelerin yazılacağı bir nevi genişletilmiş evrene sahip olacağını düşünüyorum.Boichi'nin Ace spin-off mangası ve Food Wars mangakasının Sanji ile alakalı çizdiği bölümler daha bunların başlangıcı.Bence yeni seriye başlamaz ya.
Böyle muhteşem bir yazar daha fazla seri çıkarmalı.Bence yeni seriye başlamaz ya.
HxH forumu vardı da biz özellikle mi Op forumunda Op gömdük. Açın başka forumlar oralarda gömelim.KF ahalisi: op forumunda op gömmek
Op gömmeden olmuyo yani püüüğHxH forumu vardı da biz özellikle mi Op forumunda Op gömdük. Açın başka forumlar oralarda gömelim.
Dünyada sadece 3 kişi kaldığı zaman olur o.Çok bile satıyor OP, umarım ciltlerini alan 3 kişi falan kalır.