Gencoluğunun olduğu bir spin-off'a hayır demem de pek mümkün görünmüyor be proki-keke......Niye? Kendine özel bir şeyi hakediyor be :/
Gencoluğunun olduğu bir spin-off'a hayır demem de pek mümkün görünmüyor be proki-keke......Niye? Kendine özel bir şeyi hakediyor be :/
Elif'in İlk Namazı animeye uyarlansa KNY gibi balon serileri öven popüler kültür kölesi kesim onunda kitabını alır.sorun opta da değil bence nerde animesi güzel kısa seri var herkes onu satın almaya başlıyo. kimse gidip şu saatten sonra 90 küsür cildi almaya kalkmaz
Oha böyle bir şey gerçekten varmış lan..........Elif'in İlk Namazı animeye uyarlansa KNY gibi balon serileri öven popüler kültür kölesi kesim onunda kitabını alır.
Ben şahsen JJK'ye laf etmiyorum.Benim laf ettiğim şey popüler olanı yücelten ve öven kesim.JJK gibi bir serinin KNY ile bir tutulup laf edilmesi boş çomarlıktan ve kuyruk acısından başka birşey değil.
Sondan en iyisi.Jujutsu en iyisi
Var.Hatta linkide şu :https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=477890Oha böyle bir şey gerçekten varmış lan..........