Kıskanç herifGayet tutarlilar işte.Nerede çöp var hep zirvede genellikle.
Afrika'nın susuz köylerinde doğan çocuklara Erwin ismi veriliyordu. Aylık falan meh...........SnK'nin aylık bir seri olma gibi bir durumu da var.
Kıskanç herifGayet tutarlilar işte.Nerede çöp var hep zirvede genellikle.
Afrika'nın susuz köylerinde doğan çocuklara Erwin ismi veriliyordu. Aylık falan meh...........SnK'nin aylık bir seri olma gibi bir durumu da var.
Dediğin gibiyse bir sorun olmamalı o zaman. Seriyi okuyan avam kitle fazla olmalı ki azımsanamayacak derece de böyle yorumlar vardı.son çıkan bölümü sevmeyen genellikle avam kitle. Isayama kurgusuna, anlatmak istediğine bağlı bir şekilde ilerliyor. Son 2 bölümde sıçmazsa güzel bir seri olarak akıllarda kalacak.
Erwin dedin de aklıma geldi, bir spin-off iyi gider be o karaktere.Afrika'nın susuz köylerinde doğan çocuklara Erwin ismi veriliyordu. Aylık falan meh...........
Mendil lazım mıJujutsu'ya bak hele.... Sırtını animaya yaslayan gelip Op tokatlıyor...... Böyle saçma şey mi olur lan:d
O Narutolar, Bleachler....... Ki SnK bomba gibi bir ilk sezonla açılış yaptığı halde geçememişti............ Tadım kaçtı sabah sabah......
Umarım yapılmaz..............Dediğin gibiyse bir sorun olmamalı o zaman. Seriyi okuyan avam kitle fazla olmalı ki azımsanamayacak derece de böyle yorumlar vardı.
Erwin dedin de aklıma geldi, bir spin-off iyi gider be o karaktere.
One Piece baskılı tişörtüm ile yüzümü siliyorum şuan.....Mendil lazım mı
Genel manga okuyan kitle işte. Ki Snk'yı takip eden genel kitle baya leşti. Kes beni Levi-sama, Eren ve Mikasa öpüşecek mi diyen kitle işte.Dediğin gibiyse bir sorun olmamalı o zaman. Seriyi okuyan avam kitle fazla olmalı ki azımsanamayacak derece de böyle yorumlar vardı.
Erwin dedin de aklıma geldi, bir spin-off iyi gider be o karaktere.
Onu çöpe at bunlardan birini al :SUmarım yapılmaz..............
One Piece baskılı tişörtüm ile yüzümü siliyorum şuan.....
Erwin sarı saçlı mavi gözlü. Mutlaka yapılmalı.Umarım yapılmaz..............
Mehh. Çok genco işi......Onu çöpe at bunlardan birini al :S
Öyle olduğu gibi kalsa yeterli. Hatırasına elleşmeyelim..........Erwin sarı saçlı mavi gözlü. Mutlaka yapılmalı.
Onu çöpe at bunlardan birini al :S
Niye? Kendine özel bir şeyi hakediyor be :/Umarım yapılmaz..............